Šta je novo?

kako pronaci nekog na netu po imenu i prezimenu [split iz stare teme]

• Začetnik teme sincina
  • Datum pokretanja
S

sincina

Guest
Eh ovako ne zelim da otvaram novu temu jer je ista kao i ova...i meni je potrebna pomoc....Zelio bih da dobijem informacije o tome kako da pronadjem trazenu osobu u Australiji...Naime radi se o mom sinu kojeg nisam ni vidio ni cuo punih 15 god.a zadnji put sam ga vidio za njegov 1. rodjendan.Sve sto znam o njemu je da ga je moja bivsa supruga odvela za Australiju i da zive u Sydneyu ili okolici Sydneya u nekom predgradju ili dijelu Sydneya koje se zove Raide...pokusavao sam na google search ali to traje dugo zato ako ima bilo ko da zna nacin kako da pronadjem sina bio bih mu veoma zahvalan...Veliko hvala i pozdrav iz Sarajeva....

Poslednja izmena:
Ma pusti net, prijavi se na emisiju "Sve za ljubav" :,,:i daj video oglas, jer ti je pink televizija hit medju nasim gastrabajterima, a uz to ima bas dosta pozitivno rjesenih slucajeva:banana:.

sincina, pokusaj na sajtu potraga.b92.net ;) Takodje probaj na facebook, skype, ili icq :)

Poslednja izmena:
Ako ti nesto znaci, na ovom linku imas kontakte srpskih organizacija u Sidneju. Jeste da je mala sansa jer to nije malo mesto, ali sve je to sansa...

http://www.srbiusvetu.org/sus/node/450

Probaj prvo facebook :) ne znam za myspace...

Srecno sa potragom!

Proveri naziv dela grada.. Ovo su predgradja Syndeya...

Raby - Railway Square - Ramsgate - Ramsgate Beach - Randwick - Redfern - Regents Park - Regentville - Revesby - Revesby Heights - Rhodes - Richmond - Riverstone - Riverview - Riverwood - Rockdale - The Rocks - Rodd Point - Rookwood - Rooty Hill - Rose Bay - Rosebery - Rosehill - Roselands - Rosemeadow - Roseville - Roseville Chase - Rossmore - Round Corner - Rouse Hill - Rozelle - Ruse - Rushcutters Bay - Russell Lea - Rydalmere - Ryde

Pokusaj da kontaktiras neku crkvu ili neku organizaciju u Sydneyu u kojoj se okupljaju jugovici. Napisi im email i objasni svoju situaciju.

Verovatno neces odmah pogoditi email adresu svog sina ali verujem da ce kroz 3-4 poznanstva ipak doci do njega.

Sem ukoliko nisu promenili ime i prezime ...

Si probao da kontaktiras ambasadu Australije. Da li imas papire o razvodu, kome saljes alimentaciju ?

Naziv pregradja Raide najvise odgovara "Ryde" iz yooyovog posta?
Ako nadjes nekog "naseg" iz tog dela grada, velike su mogucnosti da zna za tvoje.

Poslednja izmena:
@ sincina: Kontaktiraj ambasadu BiH u Australiji, oni imaju podatke koji tebi trebaju. Uz informacije o datumu rodjenja, imenu/prezimenu supruge i sina, kao i (bar okvirnom) vremenu njihovog dolaska u Australiju, ne bi trebalo da bude problema...

Poslednja izmena:
Uh, da je USA u pitanju, beskrajno bi ti pomogao - zabasearch.com

nazalost, imenici ostalih zemalja su jako slabi sajtovi, koji uglavnom nece da ti pruze podrshku kakvu bi jedan ochekivao.

ja bih probao ovde - http://www.ozpeopletrace.com.au/

prochitaj sve detaljno.

Sem ukoliko nisu promenili ime i prezime ...

mali je mijenjao ime u Sani i to je sve sto znam

Naziv pregradja Raide najvise odgovara "Ryde" iz yooyovog posta?
Ako nadjes nekog "naseg" iz tog dela grada, velike su mogucnosti da zna za tvoje.

da naziv pregradja je Ryde

Si probao da kontaktiras ambasadu Australije. Da li imas papire o razvodu, kome saljes alimentaciju ?

imam papire o razvodu i kontaktirao sam ambasadu ali nikada nisam dobio nikakav konkretan odgovor.Bio sam dosao do broja telefona ali su ga za 10 min nakon mog upucenog poziva promijenili.Sto se tice alimentacije to ne dajem iako bih volio.Bilo bi mi drago da mi se neko javi iz tog pregradja Ryde i da mi pokusa dati bilo kakvu informaciju kako opet da stupim u kontak sa svojim sinom...imam neke informacije da trenira fudbal u nekom od junior klubova i to je to....

Poslednja izmena od urednika:
jel si probao na bureku? tamo sigurno ima dosta nasih i iz Australije...

Nase se pise Ryde a izgovara Rajd!
Najbolji nacin ti je da odes na sledece sajtove.

www.whitepages.com.au
www.yellowpages.com.au

Sretno i da ih pronadjes uskoro.

ps Kada budes trazio na ovim sajtovima za STATE izaberi NSW (New South Wales) a naselje Ryde a moze i Sydney.
:wave:

Nazad
Vrh Dno