Šta je novo?

Kako preimenovati link?

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Ne znam da li je pitanje za ovu sobu, ali moram da ga izbacim negde :) . Ne znam kako, kada želim da priložim neki link, njega prikažem tipa "klikni ovde", a klikom na to aktivira se postavljeni link?

Moje gornje pitanje je vezano za postavljanje nekog linka na forumu. Znači, kako u forumu to uraditi?

Kada postujeshm imash u meniju Insert Hyperlink, prvo ukucash text koji hocesh da se vidi, a onda link do koga hocesh da vodi click na tom text-u

Bench = (url=http://www.benchmark.co.yu)Bench(/url)

Kada kucaš umesto mailh zagrada () stavi ove [] i to je to. :wave:

Pa jel` ti uspelo?

zendraqla je napisao(la):
Pa jel` ti uspelo?
Nisam stigao da probam jer sam u nedelju napravio sebi veliku štetu (da se uzdžrim od neprimerenih izjava, a rekao bih svašta, ali na forumu ima i maloletnih članova :) ), greškom sam formatirao particiju na kojoj sam imao more podataka, oko 15Gb, svega i svačega a da pri tom nisam bekapovao nijedan podatak. :zgran: E, kad se nisam šlogirao. Srećem nađoh Get Data Back programče koje preporučujem svakom ko je ubeđen da neće napraviti ono što sam ja :D .Kad smo već kod njega, program je fantazija. Uspeo sam da vratim najveći deo podataka, i to za nekih pola sata, a zatim je sledovalo sređivanje svega toga (još nisam završio) jer mi je vratio nešto što sam lično obrisao ka zna kad. U svakom slučaju nauk za ubuduće. Moj savet svima: BEKAPUJTE, BEKAPUJTE I SAMO BEKAPUJTE. :)

Uff, verovatno nikada vise neces pozeleti da preimenujes link... ;)

Brate pa ti ne da si otisao od teme nego covek nebi nikada pomislio da si ti temu i pokrenuo. A reci mi jesi li windows imao ili nesto drugo. Meni je linux izbrisao particiju sa podatcima i nije bilo sanse ni sa jednim programom da vratim podatke. Mada sve bitno sam imao bekapovano sem muzike. Jedva sam prezalio, ali sta mogu.

zendraqla je napisao(la):
Brate pa ti ne da si otisao od teme nego covek nebi nikada pomislio da si ti temu i pokrenuo. A reci mi jesi li windows imao ili nesto drugo. Meni je linux izbrisao particiju sa podatcima i nije bilo sanse ni sa jednim programom da vratim podatke. Mada sve bitno sam imao bekapovano sem muzike. Jedva sam prezalio, ali sta mogu.
Windows XP SP2. Kako ne bi otišao od teme kad sam se oduševio ko kuče što sam spasao podatke. I još uvek ih sređujem, ali su mi tu pa makar radio deset dana na tom poslu. :banana:
Kuršlus je nastao kada sam hteo da uz pomoć Acronis Trueimage-a vratim sliku particije, sa CD-ova na koju sam po prvi put sliku narezao (dok sam sliku držao na logičkoj particiji nikada nisam imao nikakvih problema). Desio mi se maler da mi jedan CD nije bio dobar, posle čega sam morao da prekinem proces. Sistem mi se više nije mogao dići pa sam rešio da uradim format c:. E sad zašto mi se formatirao disk D nemam pojma. Ali, opet kažem: podaci su tu. :banana:

Bitno je da si ti srecan :D

Nazad
Vrh Dno