Šta je novo?

Kako pravilno naneti termalnu pastu na CPU?

au zao mi salo te paste koliko je lik istrosio

je$es budalu :d

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Umrecu mlad! Ne mogu da disem! Help plesase!
Secate se kad je jedan lik sastrugao pci ekspres karticu da bi mu stala u agp? Imam sliku kuci, pa cu okaciti. Ima nas bas raznih. :)

ajooj!

Ovo sa kulerom sam video!

U stara vremena kada su kuleri bila retkost, drugar je hteo da super lepkom zalepi hladnjak za proc... i malo mu je procurelo u socket... prica ima tuzan kraj.

Ozbiljno, ukoliko bi se desilo da pukne zub na socketu za koji se drzala stipaljka kulera (u vreme p1,p2,p3) superlepak je bio jedna od boljih i jeftinijih metoda za ucvrcivanje kulera.

Najbolja varijanta bi bila da se stavi po kap na sva cetiri ugla procesora, a malo paste na sredini, pa se racunar ukljuci da se zagreje&zapekne. Problem sa superlepkom bi bio da racunar ne sme da se cimne ili udarai (slucajno, npr nogom), jer superlepak postane krt, pa kuler onda lako otpadne. Tada obicno ostane cvrsti lepak na procesoru, pa se to lako skine noktima, a onda ponovo. Svoju TXpro plocu i cyrix M2 sam tako vozio godinama.

A ovo sa procurivanjem u socket, steta.

Poslednja izmena:
joj ljudi kukate tu za pastu i skoket, uzmes neku neispravnu plocu i nesto sto lici na pastu razmazes i slikas..i onda se budale vataju za glavu kako je druga budala bacila tolku pastu za zayebanciju :D

A evo ga i Dnevnik2 RTS-a :(

Pa dobro bilo je lepo makar malo se nasmejati ;)

Ja ne sumnjam da je slika autenticna. Meni toliko idijota dolazi svaki dan, nacuo sam se svega i svacega, tako da verujem da je ovo sto je slikano vrlo verovatno istina.

Ozbiljno, ukoliko bi se desilo da pukne zub na socketu za koji se drzala stipaljka kulera (u vreme p1,p2,p3) superlepak je bio jedna od boljih i jeftinijih metoda za ucvrcivanje kulera.

Najbolja varijanta bi bila da se stavi po kap na sva cetiri ugla procesora, a malo paste na sredini, pa se racunar ukljuci da se zagreje&zapekne. Problem sa superlepkom bi bio da racunar ne sme da se cimne ili udarai (slucajno, npr nogom), jer superlepak postane krt, pa kuler onda lako otpadne. Tada obicno ostane cvrsti lepak na procesoru, pa se to lako skine noktima, a onda ponovo. Svoju TXpro plocu i cyrix M2 sam tako vozio godinama.

A ovo sa procurivanjem u socket, steta.

druga varijanta je da uzmes mali srafic (vijcic:)), ugrejes ga upaljacem i usrafis u socket, sastrane, da ti sluzi umesto zuba za kacenje cooler-a.

Nazad
Vrh Dno