Šta je novo?

Kako poslati SMS anonimno ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

manoval

Poznat
Učlanjen(a)
16.10.2022
Poena
25
Zna li ko za koju besplatnu aplikaciju za android mobitel, kojom bi mogao poslati frendu šaljivu SMS poruku, sa time da mu ne prikaže moj broj
Skinuo sam ih 10-tak ali nijedna nije besplatna

Bolje nemoj, te "šaljive" poruke mogu lako da naprave haos. Pre xy godina, u srednjoj skoli, za vreme Symbian S60 Nokia telefona, slali smo sms poruke tako da izgledaju da su sa odredjenog tudjeg broja. Npr. ukucamo broj telefona osobe A koja zvanicno ispadne posiljalac poruke, posaljemo osobi B, sa telefona osobe C. Osobi B telefon prijavi da je dobio poruku od osobe A i nema pojma da to ustvari salje osoba C. Kad su krenule namestene gay ljubavne poruke, zamalo su izbile dve tuce, koje bi zasenile privremeni smeh do suza. Tako da ne preporucujem nikakve anonimne saljive poruke.

Broj je nov, te je "anoniman", ali IMEI telefona je isti, te je lako naći ko šalje "šaljive" poruke. Ne znam kako ćeš "anonimno" nabaviti telefon.

Broj je nov, te je "anoniman", ali IMEI telefona je isti, te je lako naći ko šalje "šaljive" poruke. Ne znam kako ćeš "anonimno" nabaviti telefon.
Pa jasno. Kupiti i telefon i broj i, u obilju predostrožnosti, otići u drugu zemlju i odande poslati poruku!

thumbs-up-90s.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno