Šta je novo?

kako poslati EMAIL na 063?

SPAVAC

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
630
znaci da posaljem mejl na odredjenu adresu u kojoj ce se sadrzati gsm int broj telefona sa 063 mreze i da mu stigne na sms, probao sam nekoliko servisa ali ne rade bas sigurno....takodje me interesuje isto za 064...

bilo nekad

to se moglo ranije......
Npr sa servisa www.send-now.com mogao si da posaljes poruku na bilo kiji SMS broj u svetu, a da tom nekom stigne kao da si mu ti poslao sa svog broja......
Pa je onda bilo i servisa sa koga si mogao sa mobilnog u vidu SMS-a da posaljes poruku na bilo koji email u svetu.....
Pa da sa sbog emaila posaljes na SMS poruku......
danas, koliko ja znam, sve na taj fazon ide 'bato plati pa klati' ...
:p
Ali probaj ovo
mozda nadjes zanimljivim slanje Logo-a na mob.... ili ringtones.... SMS......

Pozdrav.

;)

nisam siguran da sam te razumeo, malo sam osamucen... ali ako hoces da saljes mail preko sms-a, idi na sezamov sajt i tamo pogledaj uputstvo...

ma nije problem slanje mejla sa mobilnog, ni slanje sms-a sa neta, nego recimo iz svog mail klijenta posaljem mejl na neku adresu i onda se to prosledi u vidu sms-a na mobilni nekome....
neznam kako prostije da objasnim....znaci posaljem mejl na neki servis i on to posalje nekom kao sms

cini mi se da je neko od nasih provajdera to omogucavao, ali samo da dobijes subject email-a, ne celu poruku... davno je to bilo kad sam video, pre nekih 7-8 meseci...

nisam od nikakve pomoci, izvini sto ne mogu da se setim ali vojska svasta napravi od coveka :)

SPAVAC je napisao(la):
ma nije problem slanje mejla sa mobilnog, ni slanje sms-a sa neta, nego recimo iz svog mail klijenta posaljem mejl na neku adresu i onda se to prosledi u vidu sms-a na mobilni nekome....
neznam kako prostije da objasnim....znaci posaljem mejl na neki servis i on to posalje nekom kao sms

Da da,..... kao sto rekoh - bilo nekad.
Nema danas takvih servisa vise... (bar ne koliko ja znam)
ctp; :wave; (D)

evo posto nisam mogao da objasnim nasao sam primer...;))
znaci posaljem iz outlooka (ili kako se vec pise :)) posaljem mejl na [email protected] i taj mejl se posalje kao sms na broj +38162brojtelefona...
toliko od mene ;)))

Nazad
Vrh Dno