Šta je novo?

Kako podesiti u IE7?

cudmix

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2006
Poena
319
slijedeće kad upišem google.com ili yahoo.com IE 7 mi pamti sve što sam negdje na internetu tražio kako da to ugasim jer je lista velika! To se dešava u search boxu od googla i yahoo-a a ne u onome gdje se upisuju internet stranice!:wall:

Mislim da moras rucno Tools>Internet Options>Delete Cookies.

Najbolje resenje prelazak na Firefox ili Operu

Skini besplatni program CCleaner i on ce sve to pocistiti.

Ako vec ne znate da odgovorite choveku, nemojte odmah iz neznanja da preporuchujete neshto sto ni sami ne znate da koristite jer vam je nekad neko rekao da je to bolje. Zanima me samo da li uopshte znate kako se to radi u Firefoxu poshto se to isto tako radi u IE7 i Operi i nema veze sa kukijima?

Da li uopshte znate shta su kukiji (eng. cookies)?

Cudmix-e poslacu ti kako se to radi samo me prvo interesuje koliko znaju ovi "genijlci" ovde.

Poslednja izmena:
A da ne bi razmisljao da li je u pitanju Kolacic ili Istorija, koristi ovo sto sam ti rekao i nemas brige.

@AthlonXP
Ne bi bilo lose da se fokusiras na pomoc drugima, a ne da ulazis u polemiku, jer nikad ne znas kome mozes da se zameris, ponarocito moderatorima koji lupaju kaznene pojene samo tako!

Ako vec ne znate da odgovorite choveku, nemojte odmah iz neznanja da preporuchujete neshto sto ni sami ne znate da koristite jer vam je nekad neko rekao da je to bolje. Zanima me samo da li uopshte znate kako se to radi u Firefoxu poshto se to isto tako radi u IE7 i Operi i nema veze sa kukijima?

Da li uopshte znate shta su kukiji (eng. cookies)?

Cudmix-e poslacu ti kako se to radi samo me prvo interesuje koliko znaju ovi "genijlci" ovde.

Ajde da ja budem prvi od "genijalaca" koji ce da ti odgovori.

Niko ovde ne pokusava da se pravi pametan i da se dokazuje da je genijalac, nego cisto iz najbolje namere pokusavamo da pomognemo coveku najbolje sto mozemo.Da mene licno muci takav problem, uzeo bih da ga uradim onako kako sam njemu predlozio (predlozio!) da uradi. Nisam sto posto siguran da je to resenje koje trazi, i zato sam stavio rec "Mislim" na pocetku odgovora.

A ti bi bolje bilo da mu javno kazes kako da to resi, posto ovaj forum posecuju ljudi i koji bi nesto naucili, a ne da mu saljes PM, i da ispitujes sire narodne mase da bi dokazao kako ti nesto znas, a neko nesto ne zna.

I usput budi receno , cookies je engleska rec, i posto ima znacenje na nasem jeziku, ne pise se kukis (smesno), nego kolacici, ako vec insistiras na prevodu. Cini mi se da si ovime i ti postao jedan od "Genijalaca"!

(Ipak nisam prvi :d)

Poslednja izmena:
Mozda sam malo preburno odreagovao. Izvinjavamo se :( Intersuje me, poshto ste choveku preporuchili Firefox (ili Operu), za reshenje problema. Kako se to radi u Firefoxu poshto je on "bolji" od IE7? Nishta vishe i bez ljutnje molim.

Bez svadje molicu ;)

Resenje je da se obrise autocomplete history sto se u IE7 radi ovako:
Tools > Options > Content > Autocomplete > Clear Forms

Postoji jos jedna lepa fora, a to je da se u dropdown meniju koji se pojavi kad se klikne na search box markira neki search string i stisne delete na tastaturi s tim da u Firefox-u radi dodatna fora da ako se stisne i drzi delete brisu se svi stringovi jedan po jedan dok u IE7 mora da se markira jedan po jedan, pa delete za svaki sto priznacete smara, a Clear Forms brise i neke druge stvari, a ne samo to :S:
Ako neko zna bolje resenje, neka ga iznese...

Jel to vrućina svima udarila u glavu ili šta? Zašto da čovek briše kad neće ni da mu pamti to? Lepo je rekao da hoće da ugasi tu opciju.

Elem... Tools -> Internet Options -> Content -> AutoComplete (Settings), pa tu isključi (deselektuje) sve što ne želi da mu pamti (u konkretnom slučaju "Forms").

Za brisanje: Tools -> General -> Browsing History -> Delete -> Form Data

I ne, nema ovo veze sa cookies.

Ne pamtim da sam skoro ovde video topik sa toliko promašenih odgovora. :S:

Vrh Dno