Šta je novo?

kako podesiti trillian?

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
skinuo sam basic varijantu...ali kad izaberem MSN i unesem svoj mail i password on se konektuje....pa onda svakih 2-3 sekunde prekine vezu pa opet se konektuje i sve u krug...zbog cega ovo radi? napominjem da zbog podesavanja u mrezi ne mogu da koristim IE a samim tim ni MSN...a svi ostali program slicne namjene rade stim sto mi trillian izgleda i mislim da nudi najvise

Pa to ti je do trilliana i meni se desava(ne mnogo cesto) da se disconnectuje sa MSNa IRCa,ICQa ili nekad npr kad ga startujem necje da se konektuje na IRC ili MSN i onda moram da ga ponovo sartujem(nekad tek posle par puta) ne znam zasto se to desava ali stvarno je steta posto Trillian ima savrsen interface i izuzetno je jednostavan

skini msn fix dll i nece ti pucati...
ili skini preko torrenta trillian 3.1 pro
tu imas sve
nego meni nekad neprikazuje poruke a ljudi mi salju preko msna-? jel ima neko resenja za to?

odakle moze da se skine taj msn fix dll??????????
ja imam 3.1pro i opet ispte probleme pravi

Poslednja izmena:
M!ST!CX je napisao(la):
odakle moze da se skine taj msn fix dll?
Negde u Help/Update pa sam proveri šta treba da zakrpi i prenese.

pa znam za to ali kaze "no software updates are curently available"
odakle onda da skinem...ili ako neko od vas moze na mail da mi posalje taj fix..pod usplovom da njemu stvarno radi
[email protected]
hvala puno unapred

evo ja pratim razvoj situacije odje ...da vidim ocete li rijesiti to 🙂

i jos nesto jel zna neko ...prekjuce mi se zabagovao ovaj email notifier i stalno pokazuje da imam mail cak i kad proverim mail necje da nestane evo kako sada stoji:

kako da ga resetujem/slogiram da se ponovo vrati u normalu
sada mi vise ne pokazuje u donjem desnom uglu obavestenje o pristiglom mailu

meni pravi isti problem ali sa irc chat-om

Van Gogh je napisao(la):
skinuo sam basic varijantu...ali kad izaberem MSN i unesem svoj mail i password on se konektuje....pa onda svakih 2-3 sekunde prekine vezu pa opet se konektuje i sve u krug...zbog cega ovo radi?
Meni se ovo dešava kad mi je uključen PeerGuardian. Kad ga disejblujem radi ok sa MSN.

OT: mnogo je ruzan 🙂

M!ST!CX je napisao(la):
i jos nesto jel zna neko ...prekjuce mi se zabagovao ovaj email notifier i stalno pokazuje da imam mail cak i kad proverim mail necje da nestane evo kako sada stoji:
kako da ga resetujem/slogiram da se ponovo vrati u normalu
sada mi vise ne pokazuje u donjem desnom uglu obavestenje o pristiglom mailu

Ortak prijavio da ima isti problem. Kaže da se tako istripovao od kada je na Yahoo mail prešao na novi interfejs. Možda je povezano s tim? Nije isključeno da je neki problemčić do njih.

Nisi usamljen, pogledaj njihov forum:
http://www.ceruleanstudios.com/forums/showthread.php?threadid=82038

Prati njihov forum, možda nađu rešenje.

Poslednja izmena:
wiz011 je napisao(la):
Meni se ovo dešava kad mi je uključen PeerGuardian. Kad ga disejblujem radi ok sa MSN.

e ja bas nemam instalirano nista od nekih programcica koji bi mogli da prave problem..eventualno ako problem nije windows firewall

evo ispravili su ovaj bug sa mail notifierom

Nazad
Vrh Dno