Šta je novo?

Kako podesiti FTP preko USB-a na MTS ruteru HG8145X6-6Te?

St.Sloba

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
620
Pozdrav,

Da li je neko uspeo da podesi FTP preko USB-a na MTS ruteru HG8145X6-6Te? Ruter uredno vidi kada se nakači USB uređaj ali mu je nemoguće prići, čak ni telnet ne prolazi ka adresi rutera i portu. Pa me interesuje da li je ovo uopšte omogućeno ili su zabranili?

Mislim da je moguće, ali moraš da zakupiš statičku IP adresu i tek onda da im šalješ zahtev da ti otključaju portove koje koristi za to. Znam da nisu hteli ništa da rade oko portova ako pre toga nemaš statičku adresu, jer mi je trebalo dosta puta za ugradnju video nadzora. Iz bezbednosnih razloga zaključavaju.

Jesi probao da se loguješ na modem kao super admin i da dodaš ručno port? Probaj to, pa možda ti prođe u lokalu.

Probao sam i kao admin ali naprosto nedostaju određena podešavanja na samom uređaju. FTP bi radio u okviru LAN mreže, tako da statika nije potrebna za tu gimnastiku. Zaista je teško doći do nekoga u Telekomu ko bi znao odgovor na ovo pitanje.

Probao sam i kao admin ali naprosto nedostaju određena podešavanja na samom uređaju. FTP bi radio u okviru LAN mreže, tako da statika nije potrebna za tu gimnastiku. Zaista je teško doći do nekoga u Telekomu ko bi znao odgovor na ovo pitanje.
nisam ranije video ovu temu
firevol mora da se stavi na User-defined

Vrh Dno