Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
butabilan CD koji id na dve diskete??
aj` ti razmisli pa ponovo pitaj🙂
pravljenje disketa je nista prostije nema a za butabilan CD treba malo zezanja i imas milion tutorijala na netu
Sad ću ti pojasnim: 🙂
Instaliraš PM i onda napraviš butabilnu varijantu koja staje na dve diskete.
Kako od te dve diskete napraviti butabilni CD. Šta ima tu nejasno? 😉
Nikako, ne moze od 2 i vise disketa da se pravi butabilan cd. Mozda nekom akrobacijom da spojis te dve u jednu, pa ako je i dalje butabilno i ne prelazi 2.88 MB, mozes da probas da je srezes, ali uradi to najpre na RW-u...
A bolje uzmi obicnu butabilnu disketu sa podrskom za cd, napravi butabilan cd, a DOS verziju PM-a srezi na taj disk i tako koristi...
JA sam napravio butabilan CD za PM ,ali ne sa njegovim disketama tj ne sa prvom vec ti treba samo druga gde se nalazi program. Ako koristis Nero imas opciju pravljenja boot CD-a. E sad mozes da koristis prvu PM disketu, ili bilo koju drugu boot disketu, a zatim iskopiraj 2 PM disketu i to je to.
Kalaba, probao sam i to ali sa njegovom prvom disketom ne prolazi (a bio je cilj upravo to) jer u toj varijanti po butovanju CD-a opet dobijem poruku da ubacim drugi flopi :d . Varijanta sa nekom drugom boot disketom može da se odradi ali to nije ono što sam hteo da uradim.
Nemoj da gubiš vreme na to!
PQ Magic zahteva da medijum na kome se on nalazi bude spreman za upis (pravi neki svoj fajl od onoga što mu zadaš da uradi, pa tek onda kreće da radi).
Prema tome, NE može da se pokreće sa CD-a!