Šta je novo?

Kako ovo izbrisati

Učlanjen(a)
27.07.2007
Poena
301
Posle skeniranja Nod32 mi je pronasao zarazeni fajl ali je jedina ponudjena opcija bila LEAVE.Pisalo je da ga je moguce izbrisati ali ja ne mogu da nadjem gde mi se on nalazi na hdd.
D:\System Volume Information\_restore{459BDCA4-2638-44AE-AF7B-4650B699703F}\RP107\A0027477.exe »NSIS »VVSNInst.exe - Win32/Adware.WhenU.SaveNow application
Ako moze neka pomoc u pronalazenju ovoga fajl posto sam ja stvarno ne znam gde se ovo nalazi.

Uz NOD uvek koristi jos jedan Anti Spy software,on sam nije dovoljan pogotovo ako nemas FIREWALL!
Instaliraj AD AWARE i skeniraj HDD verovatno ce ti pomoci!!!
Pozdrav

ja koliko znam ovo dolazi uz instalaciju nekih "kao" besplatnih programa kao sto je radlight (za video sadrzaj). i deinstalira se kad se deinstalira sam program. ako si vec deinstalirao program probaj da ga nadjes u control panelu / add/remove programs i deinstaliras posebno. ako ga nemas ni tu i nije ti ni instaliran, onda ga obrisi rucno.
ako ga ne vidis u "d:", udji u d ukljuci pod: tools/folder options/view/show hiden files and folders/OK sad bi trebao da vidis sve skrivene foldere i fileove. nadji System Volume Information\_restore{459BDCA4-2638-44AE-AF7B-4650B699703F}\RP107\A0027477.exe i obrisi ga.
nadam se da pomaze
pozdrav
ps. nemoj zaboraviti da vratis onaj show na hide posle, da ne bi slucajno nesto obrisao sto ne treba.
pss. ako ne moze da ga obrises (kao koristi ga neki program), skini mali programcic (100kb), zove se unlocker, instaliraj ga, desni klik na fajl koji ne mozes da obrises/preimenujes..., izbaci ti prozor koji procesi koriste doticni program, ubijes/otkljucas procese i onda mozes da mu radis sta hoces sa njim

Poslednja izmena:
Imam instaliran Spyware Terminator koji je updejtovan ali mi on uopste ne pronalazi zarazeni fajl.Moze li on uopste da nadje adware?Da li je moguce da instaliram Adware a da ne brisem Terminator posto me on super sluzi?

Sto se tice toga, mozes slobodno instalirati i AdAware, ali mu ne ukljucuj aktivnu zastitu da se ne bi "klao" sa Spyware Terminator-om (u slucaju da je Pro verzija) .

Da li je moguce da instaliram Adware a da ne brisem Terminator posto me on super sluzi?

Evo malo sale na tvoj racun :) (nemoj suvise licno da shvatis) ,da te dobro sluzi da li bi imao potrebe traziti odgovor vezano za ovaj problem?
Verovatno bi ga obrisao i nastavio dalje!

Poslednja izmena:
Pisalo je da ga je moguce izbrisati ali ja ne mogu da nadjem gde mi se on nalazi na hdd.
D:\System Volume Information\_restore{459BDCA4-2638-44AE-AF7B-4650B699703F}\RP107\A0027477.exe »NSIS »VVSNInst.exe - Win32/Adware.WhenU.SaveNow application
Ako moze neka pomoc u pronalazenju ovoga fajl posto sam ja stvarno ne znam gde se ovo nalazi.

udji u d ukljuci pod: tools/folder options/view/show hiden files and folders/OK sad bi trebao da vidis sve skrivene foldere i fileove. nadji System Volume Information\_restore{459BDCA4-2638-44AE-AF7B-4650B699703F}\RP107\A0027477.exe i obrisi ga.

U System Volume Information moze da se udje tek kad se promene prava pristupa. Po defaultu samo SYSTEM user moze da ga otvori.
Najlakse resenje je da se pobrisu svi restore pointi, a to se opet najlakse radi tako sto se iskljuci system restore za sve diskove.

Fora sa gasenjem system restore je uspela.Hvala svima na pomoci a narucito Gadafiju.
Pozdrav svima:

Vrh Dno