Šta je novo?

Kako odlepiti samolepljivu nalepnicu?

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Kako odlepiti samolepljivu nalepnicu sa glatke plastike tako da sve ostane chisto, BEZ ostataka lepka itd, itd?.....grebanje nepozeljno

p.s. aceton ne pominjite, vec je uchinio dovoljno shtete :S:

Vodena para bi mogla pomoci...

Ako ima paro-cistac :)
Ovako probaj benzin ili razredjivac

Mozda ce ti izgledati cudno ali obicno jestivo ulje-zejtin je zakon za odlepljivanje svih ti ****** koje ostavljaju lepak. Umoci prst u ulje-zejtin i namazi to mesto pa polako trljaj prstomili noktom i posle nekog vremena ima da se skine bez da ostavlja neki trag na plastici. Ulje posle obrises obicnom krpom :)
Provereno ;)

Zagrej sa fenom i polako odlepi

I pritom, stavi čen belog luka u ćošak sobe i obavezno pazi da je pun mesec...!

Sikili je verovatno u pravu.
Neko cudo koje mi je doneo stric iz Dzermanije koje sluzi bas za skidanje etiketa je poprilicno masno.

U nedostatku cuda iz Dzermanije, zejtin radi kao podmazan :)

Počupaj nalepnicu bilo kako, pa uzmeš čist apotekarski benzin koji jednim potezom skine sve ostatke lepka i bilo čega drugog.

Ovo je idealno i za skidanje "žvake" sa box kulera. Probao sam svašta, ali BENZIN rulez!
Naravno, ni slučajno nemojte probati sa običnim benzinom, jer je "mas'an" :)

ma uzmi uljni razredjivac (za boje na uljnoj bazi) i nemoj da se razmisljas, a ako nije na plastici onda slobodno nitro tj mozes i nitro ako imas gde prvo da probas da li ce da reaguje sa plastikom

sikili je napisao(la):
ma nitro jede plastiku kao i aceton :)

jede ali samo neke, a tih plastika sad ima bar mali milion a inace se i moze kupiti u plasticnim bocama :))))

Nalepnica je skinuta, pomocu ulja i nokta---10 min.

Samo ***** moze da zalebi kvalitetnu nalepnicu na ultra-glatku podlogu. Postoji i kutija i kesica na koju se moglo zalepiti. Ali "ne", mora na proizvod direknto...

Samo je ljudska glupost beskonacna...

Thank you ladies and gentleman and good night!

WD40 cini cuda ;), ja ga izmedju ostalog koristim i za tu namenu

Zato sto je mastan.

U nedostatku doticnog wd40 zejtin resava sve
probleme kao sto sam vec napisao :D

Nazad
Vrh Dno