Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam microsoft office 2007 i word dokument sa jedno 20 strana,hocu da napravim novi word dokument sa samo 1 stranom i to sa stranom pod brojem 1 kako to da uradim?
Nacin1: Obrises sve strane sem te prve i snimis kao novi dokument pod nekim drugim imenom (pazeci da ne presnimis taj vec postojeci word dokument).
Nacin 2: Mozes i da napravis copy te prve strane onda otvoris novi word dokument i upejstujes tu prvu stranu u taj novi dokument, snimis ga (obrati paznju kako ga nazivas) i to je to...
Nadam se da nisi mislio svih 20 strana nabiti nekako u 1 stranu i tako snimiti sadrzaj citavog word dokumenta na jednoj strani, jer to nikako nece ici.
Kada obrisem,brisem samo tekst ali ne i celu stranu a kada kopiram neispadne mi nikako dobro,slova se pomere u desno, predje na drugu stranu,pokusavao sam vise puta ali bezuspesno,ima li jos neki nacin ili ja nesto lose radim?
Mislim ... evo par stvari da pogledas pre nego sto uopste kopiras text na novu stranu ....
1. velicina lista (ovde je uvek po defaultu podeseno letter sto je manje od A4)
2. margine (uvek su retardirane po 2,5cm sa svajke strane pa realno ne ostane mesta na listu)
3. font vidi da ti ne prebaci slucajno u drugi font (ovo ne bi trebal oda se desi ali .... proveri)
a drugo ..... moralo bi da mozes kao sto ti je rekao p307 da obrises sve strane osim prve i tako sacuvas dokument pod drugim imenom
e a kad ovo brises ... obrisi text ... ali idi sa misem na zadnje mesto gde ti daje pa kreni da spamujes back space ... morao bi da brise strane onda .... realno ovo moze da se radi tako sto selektujes sve ispod i odradis back space ..... ali ako ne radi onda rucna metoda