Šta je novo?

Kako od Windowsa napraviti Fax masinu...

mastercula

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2006
Poena
319
Dakle kako??
Skinuo sam neki program winfax pro 10, posle instalacije automatski ulazi u Word gde mi kaze da nemam neki macros |koliko sam ja skapirao to je sertifikat...| i naravno nece da radi , a pritom nemam nikakve ikonice za program |sem onih dodatnih za web, unninstall, itd.| u koji bi usao i cackao dok ne provalim.
Svaki HELP je dobrodosao!!!! :S: :wave:

Probaj sa programom Mightyfax Pro, koristim ga vec par meseci i nemam nikakvih primedbi. Veoma je jednostavan, 'user friendly' sto bi se reklo, instalira ti se kao dodatni printer, pa ga iz Wordu mozes koristiti direktno, ako je postavljen kao default. Mozes mu i zadati da ti momentalno po prijemu faxa isti stampa na printeru (lokalni ili mrezni).

ovako

Prilozi

• ClipBoard-1.jpg
    ClipBoard-1.jpg
    45.2 KB · Pregleda: 136
Venta Fax rulaaaa

Venta Fax rulaaaaa - za one koji znaju Ruski: http://www.ventafax.ru/
Doduše, postoji i engleska varijanta, al ko će sa time da se zayebava :d
"Домашняя" версия (голосовая) košta 690 rubalja (oko 1300 dindži), pa ako si zainteresovan...
A sada ozbiljno, program je do jaja, prosto ko pasulj, ima i sekretaricu, i sve što treba (idealan za zayebavanje preko telefona, da puštaš Dražića na primer i snimaš žrtvu :d :d).
O krekovima nećemo da govorimo, da je fucking Američki i zapadnoevropski program OK, ali ovako - nikako :-devil-:
P.S.
Ne pričam napamet, prvi put sam koristio VentFax 1999 godine, i sve do sada koristim po potrebi (uglavnom za slanje faxova od kuće).

Poslednja izmena:
Mimo toga sto je XP-fax mozda odlican program, problem mozes imati u kompatibilnosti istog sa svojim modemom kada budes zeleo da pustis fax.

READ THIS

ZoNi je napisao(la):
slazem se sa Filom - svi Windowsi imaju vec godinama ugrađen odlican fax program, koji ja duuugo koristim i na poslu i kod kuce... i sad sa XPom, i ranije sa 2k...

Zavisi, za kucne potrebe OK, ali na poslu smo drzali MS fax i radio je, ali kad se prepuni inbox :smash: :mad: I ponekad jednostavno nije htjeo da otvori faxove. Govorimo o 30-ak faxova dnevno.
To se desilo 2x i konacno smo odustali od njega. Sada nam je aktivan WinFaxPro, koji BTW ima daleko bolje opcije pregleda pristiglih faxova i njihove organizacije.
:wave:

Trebalo mi je hitno tako da sam mislio da skinem neki program koji mi to omogucava, a za taj ugradjeni windowsov fax, nisam mogao da ga sredim nemam instalaciju za XP/64, a trazi je...
Sada posto je to hitno proslo i ja nisam nista uradio, cim nabavim instalaciju probacu sa tim ugradjenim. hvala puno svima.... :wave:

Poslednja izmena:
slazem se sa Filom - svi Windowsi imaju vec godinama ugrađen odlican fax program, koji ja duuugo koristim i na poslu i kod kuce... i sad sa XPom, i ranije sa 2k...
Jedno naivno pitanjce: radi li ovo i preko kablovske/adsl/wi-fi konekcije ili mora dial-up modem :mad:?

a koji ti je broj kablovskog/adsl modema ili wireless kartice? ;)

Na poslu koristim Winfaxpro, i vece ***** od programa u zivotu nisam video. Sa njim sam imao sve probleme koje imaju svi ostali programi zajedno. Moram da ga koristim jer ne znam za drugi program koji moze da radi kao server sa klijentima, probao sam vishe njih i nijedan to ne moze. Ako neko zna, bio bih mu zahvalan da kaze koji je.

koristio sam nekad davno faxtalk.

www.efax.com je odlican servis!

Vrh Dno