Šta je novo?

Kako naterati MX2 u winXP da radi overlay?

IKS

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2000
Poena
619
...svasta sam pokusavao. Reinstalirao brdo detonatora.
PCTV imam samo preview......u podesavanjima drajvera overlay je 'zamrznut' tj. neaktivan.....xelpe me.......

Daj to nesto detaljnije, koji sistem koristis koje detonatore si isprobao koja je kartica i tsl. Probaj i na grafickim karticama (druga tema, nije software ni hardware).

Overlay je najgora tema i za Billy-a Gates-a i za NVidiu. Tolika kolicina brljotina da je to cudo.

Overlay recimo radi sa tzv default driverima u WINme ali ako instaliras bilo kakve detonatore verovatno NECE!

Tajna je u sledecem: namontiras NAJNOVIJE detonatore podesis sve sto ti treba, hoces i tsl pa ih deinstaliras i vratis one tzv originale za winME. Tad imas dobre sanse da sve proradi kako treba. Ali i NE mora... Onda sledi haos. Imas programa koji ce raditi i onih koji nece sa datom idiotskom kombinacijom. Po svemu sudeci tu je u pitanju gomila ponovljenih prekidaca, (on/off tipa) koje je postavio Billy a isto to i NVidia a ne daj boze i program koji hoces da koristis. Ko je tu ukljucen a ko iskljucen zavisi od kombinacija SVA tri i moze bit da a moz bit i ne.

SVE jasno zar NE?

u pravu si....uspeo sam ne znam kako......

......sve sto si napisao......Inace problem sam resio prckajuci i cackajuci po XPu, drndajuci DC genie gtu i NVmax, i neznam sta jos......nekako je proradilo......:D

Vrh Dno