A, ako zelim da pogledam i eventualno modifikujem vec postojeci dll file, kako to da uradim?
Uz pomoć disasemblera i hex editora, ali to već traži visok nivo poznavanja hakerisanja.A, ako zelim da pogledam i eventualno modifikujem vec postojeci dll file, kako to da uradim?
Neke sitne izmene su moguće Resource Hackerom (i sličnim programima), kao npr. kad sam ja onda menjao sliku u Outlook Express-u (BTW, još uvek mi stoji ta Naomi), ali to obično ima smisla baš kad je reč o specifičnim dll-ovima koji više služe kao kontejner nego kao executable. Štošta se može raditi i hex editorom, ali to su takođe najčešće sitnice (zamena nekog stringa i sl). Ozbiljne izmene dll-a (one koje se tiču njegove funkcije) nisu moguće bez isto tako ozbiljnog poznavanja asemblera i rada u dibageru, što prevazilazi znanje valjda 99.99% Win korisnika.Uz pomoć disasemblera i hex editora, ali to već traži visok nivo poznavanja hakerisanja.
Sta bi menjao u DLL-u? DLL je kao i EXE i ako neznas sta radis mozes da ga upropastis da bude neupotrebljiv pa cak i da izaziva pucanje programa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari