Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
I jedan i drugi su po meni ok ali svi znate da mu za Invision ne treba nishta vishe u principu (ima skoro sve shto moze da mu treba bez ikakvih daljih zezanja). Ja lichno volim phpBB ali tebi chif (ako vec nemash iskustva) preporuchujem Invision (IPB)
Zar Tripod i Lycos nisu jedna te ista firma (ili su bar sada jedna te ista firma) ?
U svakom slucaju, na adresi http://www.tripod.lycos.co.uk/ imas besplatan php/mysql i 50MB prostora za forum a baneri su naravno neizbezni(Ja sam skoro podigao php a mislio sam da je bas neko tesko cimanje oko toga. Samo pratis uputstvo za instalaciju i to je to. Problemi mogu samo da nastanu kada podizes neki mod, npr. attachment mod kada treba rucno menjati linije ali i za to postoje gotovi fajlovi koje treba samo uploadovati. Anyway, uvek pratis uputstvo i nema brige)
Poz!
pa evo ovako, zeleo bih da napravim jedan ne profitabilni forum. forum bi bio posvecen studentima pravnog fakulteta koji bi sluzio za diskusije samih studenata, na pr. koji profesor pita koja ispitna pitanja, koji je profesor najbolji... i sve ostalo sto bi moglo nekome da padne na pamet, a vezano za studije.
e sad, kada bi ta adresa bila na pr. www.blablabla/nesto,bezveze.ius-forum.com
tada bi bilo tesko ljudima da zapamte. jedan prijatelj mi je registrovao preko dot.tk www.ius-forum.tk ali ima nekih gresaka koje ne dozvoljavaju ulaz preko tog domena itd.
da li bi neko mogao malo da mi opsirnije objasni za one adrese za koje ste mi rekli da daju besplatne strane, da li bi sama adresa mogla da izgleda kao www.ius-forum.XXX ? i da li bi uopste neko mogao da mi pomogne oko toga?
Pa pazi ovako, ti kad dobijes free host, uglavnom dobijes adresu tipa www.pera_peric.tripod.com ili www.hosted.com/pera_peric, ali postoje domeni koje ti kupis, ili uzmes free, i koje mozes da povezes na taj tvoj sajt...
Povezivanje domena i hosta se radi pomocu DNS servera, ali kod free hostova nedobijas mogucnost za tim, pa onda moras da se okrenes drugom nacinu povezivanja, tj. preusmeravanjem...
Dakle, odes na www.dot.tk i tamo upises forwarding na adresu koju ti je prijatelj registrovao...
Nadam se da sam pomogao, ako treba jos nesto vici
pogledaj , pa mi reci sta mislis. jos nisam napisao uvod i to, ali cu danas. bilo bi dobro da obavestis prijatelje i poznanike koji studiraju prava o postojanju foruma. forum je totalno NEprofitabilan, vec bi trebao da koristi svim studentima prava!