Šta je novo?

Kako napraviti DivX od DVD-a bez 8 gb na hard-u...direktno s

Imas jedan lep prog. kod mene na sajtu a ako si pocetnik ovo ce ti sve samo raditi i to sa jako lepim rezultatom. Licno sam probao i odusevljen sam.

Pa, ako hoćeš da dobiješ najbolje od DivX-a, jedino ti je rešenje, ripovanje filma na HDD, odrađivanje lažnog avi fajla, kompresija u NanDub-u itd...

P. Cineman

Postoje resenja koje u letu dekriptuju DVD i rade kompresiju u DivX. Flask ima jednu takvu verziju. Ipak, to nije preporuchljivo posto ce ti dosta skratiti vek trajanja lasera u DVD.
Normalno skinesh DVD za 7-15 minuta na HD, a ovako ce ti raditi puno sati...

Mnogo je bolje da prbaciš film na HDD, pa da mu radiš šta ti je volja. Možeš kasnije da ga prebacuješ u DivX, SVCD, VCD itd.

Eto, toliko o tome, jedino ako ti sada nije problem mesto na disku, ali ti tu baš i ne možemo pomoći :D

P. Cineman

Skini flask, i skini mism.thunder plagin. On ce da ti dozvoli da direktno ucitas ifo sa dvd-a.

Ako budeš odmah sa DVD-a radio direktnu kompresiju u DivX, bez prethodnog prebacivanja filma na hard. Onda već možeš razmišljati o kupovini novog DVD Playera...

P. Cineman

Golden je napisao(la):
Imas jedan lep prog. kod mene na sajtu a ako si pocetnik ovo ce ti sve samo raditi i to sa jako lepim rezultatom. Licno sam probao i odusevljen sam.
ej golden, taj simpledivx mi trazi neki divxauto40b.exe program ali ne mogu da ga nadjem na netu... moze pomoc? :)

Miroslav je napisao(la):
ej golden, taj simpledivx mi trazi neki divxauto40b.exe program ali ne mogu da ga nadjem na netu... moze pomoc? :)

Taj fajl je inace ukljucen u instalaciju a mozes i proveriti u 7. (sedmoj) stavci "External programs"

proveri pa javi

jes' jes' stvarno... nisam ni gledao, vec kad kliknem da trazi path on me stavi u my documents pa nisam ni gledao u install folderu... thnks, pokusacu veceras pa cu da javim rezultat

Nazad
Vrh Dno