Šta je novo?

Kako napraviti bezicnu vezu izmedju linije i kompjutera - id

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Naime, treba da napravim vezu kroz betonski zid, a da ne bude hiltijem :) Da li postoji nesto kao video sender ?

Ako vec neces da busis zid, kupi jedan poooduzi kabl pa ga spusti kroz prozor iz sobe u sobu, neka visi malo napolje. Imaces fin ethernet, zid ce da ostane citav, a fasada ce da dobije ukras :D

petri je napisao(la):
Ako vec neces da busis zid, kupi jedan poooduzi kabl pa ga spusti kroz prozor iz sobe u sobu, neka visi malo napolje. Imaces fin ethernet, zid ce da ostane citav, a fasada ce da dobije ukras :D

I dalje vise volim kad nema kablova...

Pogledaj po oglasima, tebi treba FM predajnik, koji ce zvuk sa kompa preko linijskog ulaza slati na radio (tvoj i komsijske :)) Verovarno se moze naci i u Radio klubu u Bgd u varijanti "uradi sam" ili u nekoj radnji gde prodaju elektroniku.

Bluetooth :D

Jos samo kad bi mogao da se nabavi i kad ne bi kostao 100€ :)
A rekli su da ce da kosta 5$ :(

zmajns je napisao(la):
I dalje vise volim kad nema kablova...

Ne volis kablove ili ne volis da ih razvalcis ili da se vide po stanu??

Ako je ovo trece, nabutaj ih onda kroz vec postojece instalacije u stanu ako je to izvodljivo (npr za struju :D )

A ako je bas ovo prvo, moraces da radis bezicnu mrezu, postoji vec oprema samo treba da pogledas i da se odlucis, ali oko toga ne znam mnogo pa ne mogu bas da ti pomognem :(

Pozdrav :wave;

petri je napisao(la):
Ne volis kablove ili ne volis da ih razvalcis ili da se vide po stanu??

Ako je ovo trece, nabutaj ih onda kroz vec postojece instalacije u stanu ako je to izvodljivo (npr za struju :D )

A ako je bas ovo prvo, moraces da radis bezicnu mrezu, postoji vec oprema samo treba da pogledas i da se odlucis, ali oko toga ne znam mnogo pa ne mogu bas da ti pomognem :(

Pozdrav :wave;

Pazi, posto zivim u kuci, jedino da krenem da stemam zidove

Bile su nekada Sony bezicne slusalice-dosta ozbiljne za muzicke linije, prenos je bio ako se ne varam IC, predajnik je bio u obliku recimo uspravnog stapa (20-ak cm) sa emitovanjem u svim pravcima (360 stepeni) pa mozda da tako nesto nabavis i da prijemnik sa slusalica nabudzis na liniju, mislim da su bile 100-tinak DEM.

George je napisao(la):
Bile su nekada Sony bezicne slusalice-dosta ozbiljne za muzicke linije, prenos je bio ako se ne varam IC, predajnik je bio u obliku recimo uspravnog stapa (20-ak cm) sa emitovanjem u svim pravcima (360 stepeni) pa mozda da tako nesto nabavis i da prijemnik sa slusalica nabudzis na liniju, mislim da su bile 100-tinak DEM.

A po tebi bi IC radio ? :) Pa tu kad ti neko prodje imas smetnje. Mora RF za betonski zid

Te slusalice su sra*e. Kvalitet je ocaj. Tebi treba nesto digitalno, a to za sada ne postoji u povoljnoj varijanti.
Razvlacices ti kabl na kraju :D

Nazad
Vrh Dno