Šta je novo?

Kako namestiti Huawei Mt882 na TIGER Mac OS X

glumac

Čuven
Učlanjen(a)
10.06.2002
Poena
610
POkusavao sam brojne instalacije LEOPARDA na AMD 3000+ i ASUS K84N-E i to bezuspesno.Na kraju sam digo TIGERA bez problema i to sljaka fino.
Ali neznam kako da namestim doticni ADSL na njemu.
Moze li mi ko pojasniti ?:S:
Instalirao sam drajver bez problema za MT882.:wave:

Ideš u System Preferences, pa na Network i onda tamo ideš na kreiranje nove konekcije pa za modem izabereš taj uređaj. Kad prođeš jednom, sve će ti biti jasno...

Uopste mi neda da biram modem tj.adsl a instalirani su mi drajveri.

Tamo gde rece @castor imas podesavanja. E sad, zavisi kako si nakacio tog Havaja. Ako je nakacen preko LAN-a (ne trebaju ti nikakvi drajveri za njega u tom slucaju) odaberi konekciju preko LAN. A ako je preko USB-a, onda odaberi DSL konekciju.
Ako je preko LAN, a nisi forvardovao portove, onda ostavi na automatskom podesavanju, a ako si tu nesto radio moras odabrati manuelnu konfiguraciju i uneti parametre ... IP, DNS.

Nakacen mi je na usb posto imam jos jedan racunar u mrezi i podesio sve na manual isao na novu konekciju dsl-om i od biranja uredjaja ni traga a o kacenju na net ni da pomislim.

Koji to mac nema mreznu pa da treba da se cimas sa usb varijantama? :D

Koji to mac nema mreznu pa da treba da se cimas sa usb varijantama? :D

"POkusavao sam brojne instalacije LEOPARDA na AMD 3000+ i ASUS K84N-E"

eto koji to Mac nema mreznu :p

bilo bi lepo kad bi moderator dodao na sve teme prefiks [mac] i [pc] - izuzetno je korisno jer mnogi ljudi ovo ne navedu a postave pitanje vezano za Mac OS X a odgovor zavisi od platforme.

ako moderator doda ove prefikse verujem da ce se ljudi ubuduce pridrzavati ovog pravila prilikom postavljanja nove teme.

Poslednja izmena:
Vrh Dno