Imas AviAddXSub. Taj program ubacuje titlove bez rekompresije. Takvi titlovi se, po potrebi, mogu ukljuciti ili iskljuciti, kao kod DVD-Video.
Na kompjuteru ih mozes videti ako imas instaliran zvanicni Divx player a vecina samostalnih, hardverskih DVD plejera proizvedenih nakon 2005. godine ih podrzava.
Ovo sam probao, ali nisam mogao da ih vidim na plejeru na računaru. Radi brzo, ali to nije to što mi teba.
Inače, ne treba mi ovo ubacivanje titlova radi kasnijeg puštanja na DVD-u.
Konkretno, hteo sam da u serijal Mapetovaca (The Muppet Show) ubacim prevod i tako ga negde okačim da mogu i drugi da gledaju.
Sa neta sam odavno skinuo epizode, ali su svi prevodi koji su na netu, slabo ukomponovani sa epizodom, dosta se zavitlavam dok ih usaglasim sa videom. Kad ih postavljam na net, titl već treba da je u filmu. Na YT znam da može da se ubaci naknadno titl, ali i tada terba da se dosta čeka da on to odradi, a usput, već kod postavljanja prve epizode, odmah su me upozorili o kršenju autorskih prava...
Sad pored svega, treba da smislim i gde da postavim te epizode, a da to bude najbolje rešenje.
Na Vimeo postoji ograničenje na 500mb sedmično...
Ako imate neke savete, još...