Šta je novo?

Kako nabaviti iPhone?

• Začetnik teme Začetnik teme LuxoR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Na koju foru ste došli do iPhone-a? Ortak će ići u ameriku uskoro pa me intersuje... s'obzirom da mora na ugovor, koja je onda fora ? nađem nekoga ko bi i tako uzimao ugovor ili šta ?

Pretpostavljam da je neka druga varijanta e-bay ili tako neki sajt, ako vam padne na pamet, preporučite mi neki ...

:wave:

Ako te interesuje da ga kupis u BG-u za 380e, javi se na PM.

ne vredi ebay, ne vredi više ništa. Cena 2G modelu će da raste kod nas jer ih više nema, a 3G je na ugovor i mora da se nađe fora da se kupi, jer ide po jedan na jednog vlasnika, tj. na jedan ugovor. Nije kao ranije, kupiš ga u retailu i onda Apple baš briga da li ćeš da ga aktiviraš na AT&T ili da ga odneseš u Podgoricu. Sada ih isto briga, ali ipak moraš da potpišeš ugovor i budeš dve, tri godine na ugovoru (kod nas će to garant biti u rangu Više Priče 4000 ili nešto još gore, na tri godine, plus startna cena od 300 evra, recimo). E sad mi nađi ljude koji će da kupe telefon pod tim uslovima da bi ga prodali 🙂?

Drugim rečima, kupuj ovo za 380 evra (to ti je 100 evra preko US cene i jeftinije nego na oglasu) ili čekaj da dođe legalno u Srbiju...

Ma da. Tako sam se i ja uje*ao. 🙂 Pre 3 dana sam porucio iPhone zato shto mi ortak u washingtonu zhivi, i nije tamo nasao, a dolazi 4og jula u srbiju, pa sam mislio da mi donese, a kaze bio je i u NY i u Washingtonu, i nigde nema. 🙁
Danas sam cuo da jedan lik u mom gradu prodaje za 300 eura 16gb iphone, sto mi je cudno ali ajde, a i da je 8gb, super mi je. 🙂 Samo moram da ga imam. 😀

Nema šanse da prodaje za 300, to je skoro 100 evra manje od USA cene sa porezom..

makse...sve je mogucje =))))

shalim se za off, ako nekome treba savet gde da prodje naj bezbolnije shto se tweak-a tiche, imam sjajne ljude koji se time bave od "pochetka"..mislim ako se vecj nude konkretni aparati ova "usluga" je vishe nego proverena pricha i zaista je pomogla dosta ljudi koji su se na ovaj ili onaj nachin dokopali sprave.

shalim se za off, ako nekome treba savet gde da prodje naj bezbolnije shto se tweak-a tiche, imam sjajne ljude koji se time bave od "pochetka"..mislim ako se vecj nude konkretni aparati ova "usluga" je vishe nego proverena pricha i zaista je pomogla dosta ljudi koji su se na ovaj ili onaj nachin dokopali sprave.

tweak = unlock?

www.ziphone.org - radi bez greške, proterao već nekoliko telefona. Ko god plaća za tu uslugu, bolje pare da pošalje zibreeu nego domaćim šanerima, koji rade "od početka" (šic!).

ne vredi ebay, ne vredi više ništa. Cena 2G modelu će da raste kod nas jer ih više nema, a 3G je na ugovor i mora da se nađe fora da se kupi, jer ide po jedan na jednog vlasnika, tj. na jedan ugovor. Nije kao ranije, kupiš ga u retailu i onda Apple baš briga da li ćeš da ga aktiviraš na AT&T ili da ga odneseš u Podgoricu. Sada ih isto briga, ali ipak moraš da potpišeš ugovor i budeš dve, tri godine na ugovoru (kod nas će to garant biti u rangu Više Priče 4000 ili nešto još gore, na tri godine, plus startna cena od 300 evra, recimo).

Zvanični Vodafone sajt:
"People preferring a pre-pay plan for private users can buy the 8Gb iPhone for €499 or the 16GB model for €569."

Slično se spominje i za O2 u Engleskoj, ali se ne zna cena za Pay-as-you-go varijantu.

cak i kada se ove cene preracunaju na srpsku omiljenu valutu dobijaju se cifre od 630 i 760 jevrica ...sto je mnogo mnogo je,a zamisli dok stigne do nas....ima da kosta ko zna koliko .....

Nema šanse da prodaje za 300, to je skoro 100 evra manje od USA cene sa porezom..

Ja sam gledao u oglasima na Mobi... svet, prodaju 8gb modele za 280e-300e, stare ispod mjesec (bar tako kazu).

video sam i ja, mada nesto tu smrducka :d

Nazad
Vrh Dno