C Cale Čuven Učlanjen(a) 10.11.2000 Poruke 100 Poena 619 09.04.2002 #1 Dakle, mozda sam glup, ali objasnite mi kako da postavim prezentaciju na .tk domen. Uredno sam se registrovao i dobio adresu, ali nigde medju FAQovima nisam nasao kako da uploadujem svoje strane. Dajte savet... Pozdrav, Cale
Dakle, mozda sam glup, ali objasnite mi kako da postavim prezentaciju na .tk domen. Uredno sam se registrovao i dobio adresu, ali nigde medju FAQovima nisam nasao kako da uploadujem svoje strane. Dajte savet... Pozdrav, Cale
B bibby Čuven Učlanjen(a) 09.12.2000 Poruke 2,971 Poena 680 09.04.2002 #2 Pa imas tamo da navedes gde ti je host, pa ce prezentaciju odatle i vuci, kao i meni sa tripoda...
TEP3A Čuven Učlanjen(a) 07.02.2002 Poruke 2,072 Poena 765 09.04.2002 #3 pazi www.tvoje-ime.tk je samo redirekcija.. dakle u myTK ili kako se vec zove, videces, unesi adresu svoje prezentacije i to je to.. sacekajpar minuta i trebalo bi sve da radi... pozdrav!
pazi www.tvoje-ime.tk je samo redirekcija.. dakle u myTK ili kako se vec zove, videces, unesi adresu svoje prezentacije i to je to.. sacekajpar minuta i trebalo bi sve da radi... pozdrav!
OP OP C Cale Čuven Učlanjen(a) 10.11.2000 Poruke 100 Poena 619 09.04.2002 #4 Kakav sam papan... Lepo kaze Marfijev zakon "...if nothing helps, read the fuckin' manual"... Sve vreme sam bio ubedjen da oni i hostuju dzabe, a ne samo da daju domen Ajd, hvala na savetima... Pozdrav, Cale
Kakav sam papan... Lepo kaze Marfijev zakon "...if nothing helps, read the fuckin' manual"... Sve vreme sam bio ubedjen da oni i hostuju dzabe, a ne samo da daju domen Ajd, hvala na savetima... Pozdrav, Cale