Šta je novo?

Kako mmf na samsung x450

Geek_master

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.03.2001
Poena
679
Interesuje me sledece. Kako da mmf fajl, koji sam napravim ili skinem negde na netu, prebacim kod mene na mob. Mob nema IR, ni BT, niti imam kabl za povezivanje sa kompom. Znaci, treba mi nesto preko gprs-a ili mms-a.
Jel ima neko ko je to vec radio, da mi na brzaka objasni proceduru, i uputi me gde treba?

Poslednja izmena:
Hvala, snasao sam se sam. Uploadovao sam fileove na imsebia.com pa sam skidao preko wapa. Radi super.

kad smo vec kod toga ja imam problem sa skidanjem melodije sa gprs-a...
uploadovao sam melodiju na web i kad hocu da je skidam prijavi mi da nemam dovoljno memorije na telefonu... imam slobodnih 250 KB.... u cemu je fora? na isti server sam stavljao druge melodije ali u mid formatu i sve radi ok al ovu mmf nece nikako da prihvati
u pitanju je inace siemens s55

e ja imam problem sa x100.... nece da mi radi wap, pre je radio ali odkada je mts promenio onaj IP nece... moze li mi ko pomoci?

Kod mene C100 je pomoglo sledece:

Ukucaj *#9998*5282# potom izaberi GPRS setting i promeni APN na gprsinternet. Napominjem da promena apn-a u obicnim podesavanjima na gprsinternet ne pomaze, jer onda uopste ne radi.

Kao sto rekoh, ja koristim c100, izgleda da ovaj kod ne radi kod tebe :((
Mada, danas mi ponovo ne radi skidanje java fajlova, iako je juce posle ove intervencije radilo.

Jel ima neko neki konverter iz wav-a u 40kanalni mmf, ako tako nesto uopste postoji? Programi koje sam koristio prave samo 16kanalni mmf iz wav-a, sto nije neki kvalitet, a midije konvertuje u 40 kanalne, sto zvuci savrseno.

Gprs obicno na 064 nece da radi, vec moras ponovo da se registrujes, ili da probas sa parametrima sa njihovog sajta. A sto se konvertora tice, @geek_master sta ti znaci :"midije konvertuje u 40 kanalne, sto zvuci savrseno" ?!? Midi fajl se sastoji iz nekoliko kanala, tako da pomocu bilo kog editora ti mozes da ubacis novi kanal (morao bi da znas note ili sl.), ili neki da izbrises. A wav u midi/mmf - to ne postoji, a i ako ima nesto slicno, to ne valja.

MMF podrzava wav, ali on zauzima jedan kanal, a zvuk je los zbog ogranicenja u bitovima. Najbolje zvuce kombinacije midi sa wavom, samo sto je to veoma tesko napraviti i nema mnogo takvih gotovih stvari. Recimo, Smack my bitch up od Prodigy je odlicno uradjen.

ja imam Smack My Bitch Up na x100 od Prodigy-a i bas je dobra meldoija... dobra je i 50 cent - in da club.... ima ih jos :D

ali meni i dalje ne radi glupi wap....

Joshefin je napisao(la):
@geek_master sta ti znaci :"midije konvertuje u 40 kanalne, sto zvuci savrseno" ?!?

40 kanalna polifonija, ne 40 kanala u midi fajlu.

Laza je napisao(la):
MMF podrzava wav, ali on zauzima jedan kanal, a zvuk je los zbog ogranicenja u bitovima. Najbolje zvuce kombinacije midi sa wavom, samo sto je to veoma tesko napraviti i nema mnogo takvih gotovih stvari. Recimo, Smack my bitch up od Prodigy je odlicno uradjen.

E to, one samsungove default melodije koje zvuce super su kombinacija midija i wav-a. Jel ima neki program za pravljenje lkombinovanih melodija?

Vrh Dno