Šta je novo?

kako kvalitetno odmoriti ochi?

Ovo bi trebala da bude ozbiljna tema Urban. Sto se mene tice mogli bi se naci neki korisni linkovi obrisati postovi bez mnogo informacija i staviti kao sticky.

pa mozda je delimichno i urban u pravu. Lek svakog umora je san. Kad se umore ochni mishici, valjda je korisno i da se odspava malo ;) Moram da priznam da nisam bash struchan (mada i velika vecina chlanova foruma) oko ovog pitanja. :)

Ali poenta je u tome sto ljudi sigurno nebi da spavaju nego na sto brzi nacin da odmore oci i da nastave sa onim sto su radili. Znam kako je to pogotovo kada se nabavi neka nova igrica.

Misliš: pogotovo kad ima da se završi neki projekat "za juče"? :D

Evo ja već dva dana koristim Anti-Eye strain, i mogu vam reći da sam prezadovoljan:na svakih 90 minuta mi ne da ništa da radim na računaru, već mi lepo napiše-"a sad zatvori oči, i mrdaj očne jabučice", "a sada fokusiraj nešto u daljinu", "trepći", "gledaj u monitor"-pa se prikažu neki poligoni koji se odaljuju i približavaju i tako zaista odmaraju oči. Da ne veruješ. Evo dva dana sam preko 10 sati za kompom i ništa (na poslu naravno, kod kuće nisam upalio komp dva meseca).

Ma Rusi su zakon, od njih je sve počelo :D :d :wave:

ANTI-EYE ? Ajde da vidimo i to cudo! Imas li link ili da trazim?

Dobro, ovo "Anti" se ne odnosi na "Eye" nego na "Strain"... If U got the point...

Razumeo.

u vezi onog gorepomenutog Anti Eye-strain programa, bacite pogled na ovu stranicu za download istog, posebno na review ispod od lika koji se potpisuje kao 'gaber' :type:

a neko je gore pominjao Yogu.. ovde ima opisanih vezzbica od kojih su neke vecc pomenute, ali je lepo kad je sve na jednom mestu

pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
Link za 9 nachina kako odmoriti ochi.Americhki nauchnici su dokazali novi sindrom CVS(computer vision syndrome :zgran: ) koji se javlja kod ljudi koji su pred kompom duzhe od 6 sati dnevno :type:
Pa vi vidite :wave:
I jedan pozdrav za sumanutog iliti braja od ekipe iz igala :D

ma naj reshenje je izatji napolje na bar pet minuta ,malo pogledas oko sebe jos i izadjes na svez vazduh shta ti treba vishe :)

R9200Se je napisao(la):
Link za 9 nachina kako odmoriti ochi.Americhki nauchnici su dokazali novi sindrom CVS(computer vision syndrome :zgran: ) koji se javlja kod ljudi koji su pred kompom duzhe od 6 sati dnevno :type:
Pa vi vidite :wave:
I jedan pozdrav za sumanutog iliti braja od ekipe iz igala :D

A koliko ti sati provedes ispred kompa? A? ;)

Ne znam za vas, ali ja minimum 9-10 sati dnevno. Kod kuće niti ne pogledam računar.

Nazad
Vrh Dno