Šta je novo?

Kako klonirati disk

probaj sa alcoholom ili nesto iz slysoft kuhinje. Nisam siguran da bi ImgBurn mogao to da odradi, iskreno nikad nisam pravio image sa zastitom (cak ni sa originala koje sam kupio (doduse heroji i nemaju zastitu:p)). U krajnjem slucaju uzmi disk i sestar i kreni da po praznom disku pises 10101010101010101001101 :p. :wave:

Trebao bi mi image jednog originalnog DVD-a, al da se kopira i ona zaštita kad pita da ubacim DVD pošto je igra u pitanju.

I nemoj sad neko da uleti sa "au piraterija", po zakonu imam pravo da bekapujem DVD koji sam kupio. :smoke:

Probaj da kloniraš kao bosanac ovcu :p, šalim se naravno BlindWrite je tvoj prijatelj

Nije moguće napraviti kopije nekih originalnih diskova

moguce je i te kako.

naj user friendly resenje je sledece:

nadjes program fengtao (kupis, platis naravno) DVD Region + CSS Free , za skidanje region i css zastite.
ukljucis ga da radi u backgroundu

nadjes program Slysoft Clone DVD , on sluzi da prepakuje DoubleLayer DVD na velicinu 4.5 GB
taj program to radi odlicno i gubitak kvaliteta je nevidljiv okom

takodje , mozes da biras koje ces scene, ili titleove eventualno da izbacis / reklame, trejlere, razne spice, fbi upozorenja... /

mozes da izbacis Audiotrackove recimo Italijanski Audio, Turski... sta ti ja znam, ili eventualno DTS (svetogrdje) ili dvokanalni AC3 (uglavnom visak)

*To je ono sto se tice DVD-filmova.

Sto se tice igara sa zastitom , lepo rece covek iznad - Blindwrite

Poslednja izmena:
any dvd, samo se postaraj da nemas ukljucen internet tokom instalacije i prvog starta

Nazad
Vrh Dno