Ne.Ima li neki wm slican herbstluft-u na waylandu? (manual tiling)
Kako ti se pokazao Bazzite u praksi? Kapiram da si ga odabrao zbog gaming-a?Novi PC
Novi Linux
FreeBSD ?@dobrivoj Menjaš sisteme i teme kao čarape, svakih par dana
Evo moja radna stanica:
Pogledajte prilog 447379
E bas javi kako sljaka Nobara, da li moze rame uz rame po jednostavnosti i stabilnosti uz Linux MintStvarno mislim
Moj put je obrnut ja sam krenuo sa puno podesavanja i sevga toga. Sad trazim nesto da samo instaliram i radi. I zasad bazite i nobara se drze iznad crte jos se dvoumim. Kde mi se sve vise svidja ali je bagovit.Svaki distro hopping se na kraju završi permanentnom instalacijom nekog vanilla distroa tipa Arch, Debian, OpenSUSE. Gubiš vreme bez potrebe.
Pogledajte prilog 451097
Pa vidim imao si i Linux Mint LMDE, sto njega promeni, to mi deluje ok opcija na duze staze?Znam ali necu vise da cackam hocu da instaliram povezem spoljni steam hard i igram. Mator sam vise za podesavanja pipkanja itd...
@alex303 prtpostavljam ako znas nesto se pominjao taj wayland i jos nesto za Mint 22,koji trentno koristim.Niam neki strucnjak uhlavnom,svoj Mint odrzavam sam,malo uz pomoc googla.Nista posebo obican surf trebalo bi mi nesto tipa SonyVegas za bazicno editovanje ali toga nema,pokusao Openshot-qt pmo horor mece da razvuce npr sliku duz mp3 fajla kao Vegas?A sto se tice desktopa nista posebno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari