Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D :laugh:

Nego da se vratimo temi :)

optimus3.png

Poslednja izmena:
@Djilkosh_Ns

Ne izgleda bas najbolje, bolji je krupni plan :)

sc20110620232649.png

@DuleC

Ma cisto da malo razbijem monotoniju :)

stoske
ni ova nije za bacanje, ali kao sto kazes krupni plan je krupni plan :D

People, think of the children! :-D
------
CJ4bd.jpg
eJlyw.jpg

Ttalking desire.

Nisam vas bez razloga prozivao, non stop te vuce da promenis nesto, valjda cu se na ovome zadrzati :)

device15.png

6d5d1874-f7d7-9abe.jpg

sent from TT

Lockscreen je isti, a ovde sam malo modifikovao Gingerbread V.8 temu za JVP ROM.

stoskescreen.jpg

Ubacen je battery look iz F1 ROM-a i gray ikone za Wifi i mrezu (uvek su sive)

datum na cirilici, a grad i vreme na latinici :)
nekako ne ide :)

Takav je widget, a ima i problema i sa google aplikacijama koje su na cirilici, a samsung aplikacije su ispisane latinicnim slovima.

Iskreno ne smeta mi...

@zeko Koji je to analog clock?

A i za ostale je l' imate neki da preporucite?

malo izmenio :)

snap20110624_192434.png
snap20110624_192428.png

Prilozi

• miui_clock_calendar.zip
    41 KB · Pregleda: 34
Znao si da ću da te smaram pa si odmah okačio kalendar i sat? :D

aham :D

Znaci treba da kompajliram kernel da bi imao te widgete? :d

mala izmeni u MIUI_clock.xml da se prikaze prva 0 ako je sat nizi od 12h (ili se koristi 12h format). overwrite stari xml fajl u istom folderu i ponovo staviti 2x1 widget.

Prilozi

• MIUI_clock.xml.zip
    346 bajta · Pregleda: 22
Evo usudio sam se da izgubim malo vremena na sredjivanje....videcete da sam apsolutni copycat,ali pocetak je,probijam led s ovim,bice kasnije originalnijih dela...

za lockscreen znam sta cu,ali mi treba vase misljenje koji homescreen da ostavim,napravio sam 3 razlicita svi su mi podjednaki ne mogu da se odlucim....

LOCSCREEN
scaled.php

HOMESCREEN#1
scaled.php

HOMESCREEN#2
scaled.php

HOMESCREEN#3
scaled.php

edit: mrzelo me da se mucim sa ikonicom appdrawera,znam i to da resim,al ispit je za 10 dana... a i ne znam kako da namestim da mi notifikacije za poruke i pozive i mailove stoje na locscreenu, (a da nisu ikonice istih aplikacija) al polako, ima vremena :)

veliko hvala ilidanu,imenjaku za pocetna uputstva, odavde mogu sam, samo strpljenja i kreativnosti treba...

Poslednja izmena:
^^^ Bolje dobar copycat nego originalan kao ja :D :D :D

sent from TT

Ja ne mogu da pravim lockscreen, a da na njemu nemam informancije o porukama, pozivima i mailovima. Što bi rekli Ameri, glanceable information. :D
Da ne kačim ponovo, imaš u mom poslednjem postu u ovoj temi kako mi izgleda lockscreen. Za to sam koristio sms unread count (za brojače) i minimalistic text za sve ostalo. Umesto sms unread count može da se koristi i kombinacija minimalistic text + tasker, ali to bi tek trebalo da ispitam. ;)

Inače, mislim da bi #1 bio najbolji, samo da staviš pozadinu tog vidžeta na transparent i podigneš ga gore.

Poslednja izmena:
OTAC

Definitivno prvi homescreen :)

Vec vidim kako sam se zavalio u lezaljku.....kako me hlade dve Brazilke, a jedna me hrani belim grozdjem :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno