Šta je novo?

Kako izgleda i radi Hipernet TV platforma

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Yettel-Hipernet-TV-4-scaled.jpg

Kako izgleda i radi Hipernet TV platforma​

Hipernet TV platforma je od lansiranja do danas doživela velike promene, a kako radi u ovom trenutku i šta ima da ponudi, pogledajte u našem detaljnom prikazu.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/clanci/softver/kako-izgleda-i-radi-hipernet-tv-platforma/

Obrni, okreni ali čini mi se da SBB Eon platforma ubedljivo najbolje radi u odnosu na ostatak ponude...
Ja sam korisnik MTS-a odnosno Telekoma, optika, i odlicno sce radi brzina neta je kao u ugovoru 500, nisam imao problema.
Na stranu sto su im cene nerealne i morao sam kod njih da ostanem jer mi nisu dali da predjem u Yettel, mada ni SBB ne bezi Telekomu za mnogo, tu su negde sto se drpanja tice, prednjaci ubedljivo Yettel ali cuo sam na par mesta da im je usluga upitna, nisam imao iskustva, takodje sam i za SBB cuo losa iskustva i da im je podrska uzas od bliskih kolega i prijatelja.

Ja sam korisnik MTS-a odnosno Telekoma, optika, i odlicno sce radi brzina neta je kao u ugovoru 500, nisam imao problema.
Na stranu sto su im cene nerealne i morao sam kod njih da ostanem jer mi nisu dali da predjem u Yettel, mada ni SBB ne bezi Telekomu za mnogo, tu su negde sto se drpanja tice, prednjaci ubedljivo Yettel ali cuo sam na par mesta da im je usluga upitna, nisam imao iskustva, takodje sam i za SBB cuo losa iskustva i da im je podrska uzas od bliskih kolega i prijatelja.
Ja sam u Zemunu i evo koristim SBB usluge vec trecu godinu i realno nemam nijednu zamerku. Desi se vrlo retko prekid saobracaja koji se resi veoma brzo, a posto u proseku pola meseca radim od kuce ni tu nemam zamerki za kvalitet neta. Ali ono na sta sam najvise mislio u prethodnom postu je to sto eon aplikacija mnogo bolje, brze i fluidnije radi od Iris-a a cak mi se cini i da je kvalitet slike na TV-u bolji nego kod mts-a.

a cak mi se cini i da je kvalitet slike na TV-u bolji nego kod mts-a.
jeste bolja slika na TV-u posle prelaska sa super nove na SBB (optika).

po rečima montira, SBB je pravi 1080p (well, it’s 1080i) dok je SN/mts ili 720p ili 1080 sa očajnim bitrate. sad ne znam otkud oni znaju kakav signal ovi drugi imaju, ali slika jeste dosta bolja sad

Nazad
Vrh Dno