Šta je novo?

Kako izdržati 4 dana bez foruma?!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Evo sad sam pročitao info da će forum biti nedostupan od 16-19 pa da pitam da li će to biti svo vreme off ili će biti povremeno puštan u rad kao po običaju. Lično mislim da ću da poludim za 4 dana, jel poseta ovom forumu mi je gora od droge! Dajte neku ideju kako prekratiti vreme :S:

Evo sad sam pročitao info da će forum biti nedostupan od 16-19 pa da pitam da li će to biti svo vreme off ili će biti povremeno puštan u rad kao po običaju. Lično mislim da ću da poludim za 4 dana, jel poseta ovom forumu mi je gora od droge! Dajte neku ideju kako prekratiti vreme :S:

Jesi li ti lud ili sta?
Koga boli uvo za forum, u redu je da ga posetis ponekad, pa i svaki dan, vidis sta se desava, ko ima kakvo glupo pitanje da postavi(posto pametnih pitanja, ljudi pa ni odgovora nema), i nastavis dalje.
Evo mi(sa foruma) na primer 18. u nedelju igramo fudbal na adi, pa nam se pridruzi malo, i tu ces naci kojekakve geek-ove poput filipenka, mistixa i ostalih. :d
Mani se pupmanja postova i odgovaranja na pitanja sa aha, da, wow, lol, rofl idr. jer nikada neces dobiti orden za to.
Okreni se lepsoj strani zivota, ljubavi, sportu, druzenju(reallife) a forum ostavi po strani.

Eto ti predlog. :D

Poslednja izmena:
shto napadoste decka?
Ne znam kako da dodje do Ade kad zivi i radi u NS-u...
Pozdrav

Vrlo lako. Ja ni ovako nikad ne posecujem forum vikendom, a ako pogledam reetko cak i poslepodne radnim danima. :)
Ehh, sta znace blagodeti stalnog interneta na poslu. :d

Idi na pecanje.

Kupi World Of Warcraft :S:

Dođi na #benchmark :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno