Šta je novo?

Kako izbrisati folder iz Recycle Bin-a? :-)

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
heheh, znate kada se "kantica" zaglupi, pa kaze "cannot find file" bla bla... i nece da izbrise folder u kome se nalazi taj "bad" fajl.
Kako mogu da pristupim recycle binu preko DOS-a da uradim stari dobri deltree tog foldera...?
U C:/>Windows/Desktop ne vidim recycle bin.
Znao sam ovu foru ranije ali out of memory right now....ctp;

P.S. folder ne moze ni da se vrati na mesto na kome je bio, uz istu poruku da ne moz' da nadje fajl.

Na WinMe Recycled se nalazi u root direktroijumu diska, ali takođe ima Hidden fleg... tako da odeš u Windows commander podesiš ga da prikazuje hidden fajlove, i ubiješ skota. FX

Ne koristim Win Commander, ali sam iz windows explorera stavio da mi prikazuje sve hidden fajlove (ovo drzim uvek ukljuceno), ali u root-u (C:) ne vidim folder "Recycled" ?? :mad:
A iz DOS-a, mogu na slepo da pristupim (C:/>cd recycled) ali nema nista unutra. FX

Any s0lutions? Ili moram da instaliram Win C0mmander?

ctp;

Jesi li probao sa del *.* ?
Tamo ima jedan fajl "info2" u kome se nalaze informacije gde je šta obrisano....

sa DEL *.* nece kaze "file not found"
a sa deltree me pita za 10-ak fajlova da li ocu da ih brisem ili ne, a sada sam video i taj INFO2 .
Jel samo njega da potvrdim da ocu da izbrisem? Jer se jos pojavljuju fajlovi tipa desktop.ini i NPROTECT (od Norton protectiona)
:confused:

Desktop.ini mislim da treba da ostane, mada ja mislim (ali nisam siguran) da i kada obrišeš celu kantu, sWINj ga ponovo napravi. Znači opleti po Info2 i pomoli se ;)

opleo sam po INFO2 vise puta ali se uvek vrati.
Kao izbrsiem ga, kad opet tamo dete mu *ebem. :D :p :mad:

ne vredi ....
izgelda da cu morati da ubijem ponovo OS.... FX

udjes u DOS i ispises:
"format c:" ili "format c:/s"
i pritisnes enter...
..........
...a onda instaliras linux...ma salim se. Nego mrzim windows a bez njega se ipak (ne)moze...
I nemoj ono da probas ovo "format..."

Koristi Norton commander (ili volcov ili bilo sta slicno) za DOS....iz njega se vide i hidden fajlovi.....

Norton Comander RuleZ!!!
Pa NAjbolji je za cackanja kad sistem padne, spasavanje fajlova (pre formata) itd...

U ostalom sto ne uzmes WC?
(Windows Comander)
P.S. Nesto mi neradi slovo "C" pa nemojte da se cudite ako negde fali...

hvala na savetima....
M$ WE mi zavrsi sve sto treba, ali videcu da nabavim neku dodatnu alatkicu na ovu temu.....
:wave;

Nazad
Vrh Dno