Šta je novo?

kako iz DiVX u DVD format-title?

BackinBlack

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2005
Poena
301
za prebacivanje filma iz divx u dvd format koristim -WinAvi video converter- I sve se to lepo uradi, medjutim, kada posle pustim film nema titla(prevoda).
Kako da sa slikom filma prebacim i title??? Da li je za to potreban neki poseban program, koji i gde moze da se skine???

Hvala. Samo koju verziju da skinem i dali ffdshow sluzi samo za title ili moze i on da convertuje ceo film?

ffdshow jw skup kodeka i opcija za video, dodatak za druge programe.
Ono sto tebi treba je da ukljucis da ti prikazuje titlove dok pustas film (stikliras), onda ce ti i ovi programi "nalepiti" titl na dvd.
Skini najnoviju verziju, mislim da je to ova za koju sam ti dao link.

WinAVI i ffdshow sarađuju savršeno (upravo probano). Ko što Aca reče, treba štiklirati prikazivanje titlova i obavezno namestiti da se kao dekoder za film koristi ffdshow, a ne DivX ili XviD (ukoliko je instaliran) - kartica Codecs u konfiguracijama, za DivX 3/4/5 i XviD treba da stoji libavcodec. U slučaju nekih problema (ako nema titlova), treba ukloniti DivX i XviD i ostaviti samo ffdshow.

Ja ipak preferiram odvojen subtitle, pa da se po zelji bira da li da ga gledam ili ne. A to znam da uradim samo sa DVDlab-pro. Imaju i par drugih DVDauthoring programa tu mogucnost, ali mi se cini da je u DVDlab-u to najlakse izvesti.

OK je, funkcionise! Samo jos da pitam, kada pustim film koji je convertovan u WinAvi po sredini ekrana/slike pise "winavi win avi...." sitnim belim slovima, kako se to uklanja? A da,sa ffdshow moze da se radi i sa audio formatima?

BackinBlack je napisao(la):
kada pustim film koji je convertovan u WinAvi po sredini ekrana/slike pise "winavi win avi...." sitnim belim slovima, kako se to uklanja?

"...samo tetki da dam lek" ;)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. A "tetka" je WinAVI :D

Nazad
Vrh Dno