Šta je novo?

kako iskopirati ostecen cd???

timotije

Slavan
Učlanjen(a)
13.02.2005
Poena
309
Imam par diskova sa divx filmovima koje ne mogu da iskopiram ali mogu da ih gledam.
Da li postoji nacin da ih nekako iskopiram???
Cini mi se da je ranije o ovome govorilo ali ne mogu da nadjem taj thread.

ja sam uspesno vadio neke divx filmove sa ostecenih diskova sa programom koji se zove cdroller...mada zavisi koliko je disk ostecen, nekad zna to da potraje jako dugo , u nekim slucajevim i ne uspe

poz

Upalis IsoBuster, sa njim extractujes film (s tim sto stavis "replace with zeroes" na ostecenim sektorima), a onda film propustis kroz DivFix u kome uklonis pa rebuildujes index avi-ja. Postoji i varijanta sa VirtualDub-om, ali sam zaboravio...

Kakva je situacija sa igrama? Ja sam dobio jednu sa 2cd-a, oba su vidno izgrebana, prvi malo manje, i kada je instaliram prvi nekako prodje, a kod drugog mi javlja cyclic redundancy error i naravno, igra ne radi...
Da li tu može da pomogne neki program ili da ih bacim u kantu?

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Upalis IsoBuster, sa njim extractujes film (s tim sto stavis "replace with zeroes" na ostecenim sektorima), a onda film propustis kroz DivFix u kome uklonis pa rebuildujes index avi-ja. Postoji i varijanta sa VirtualDub-om, ali sam zaboravio...

I onda dobijes film, ali tamo gde ne cita je prazan film (crno)?

Mislim da ovo ne pomaze za software i igre, a za film nije tako strasno.

zavisi, dobiješ razmrljani film na tim delovima... a u nekim slučajevima se zaglavi reprodukcija pa moraš da preskačeš taj deo ili da ga odsečeš...

Nazad
Vrh Dno