Šta je novo?

Kako iskljuciti wireless na FS ESPRIMO U9200?

Broker

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2003
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Imam problem. Kad se restartuje racunar, automatski se ukljuce WLAN i bluetooth. cak i ako sam ih ja prethodno iskljucio (bilo na dugme ili preko softvera). Ostaju iskljuceni samo do restarta.

Moze li mu se nekako to onemoguciti, posto zelim da WLAN i bluetooth budu ukljuceni samo povremeno i to onda kada to ja zelim, a ne svaki put kada ukljucim racunar?

Pogledaj u BIOS-u,imas sigurno negde opcije podesavanja automatskog startovanja odredjenih servisa,ja sam tako kod mene iskljucio automatsko startovanje LAN konekcije (koju nemam pa mi badava stoji ikonica) i jos neke sitnice pa sigurno moze i kod tebe!?
Pozdrav ,)

U BIOS-u imaju samo opcije da se trajno iskljuci ili ukljuci uredjaj. Kada ga tu iskljucim, nema mu vise ukljucivanja iz Windows-a. :(

U medjuvremenu sam primetio da je isti problem i sa ugradjenom web kamerom. I ona se uvek je ukljuci kada se ukljuci racunar. :(

Poslednja izmena:
Ne bih rekao,ja i kad onemogucim neki uredjaj iz BIOS-a,mogu posle iz Device Manager-a da ga ponovo"omogucim"i da ga najnormalnije koristim,ako ne mozes nikako drugacije da ga odradis,recimo ako nemas kao kod HP-a neki wireless wizard koji kontrolise BT i Wi-fi nezavisno od tastera i Windows-a,onda radi i ti tako,disable-uj uredjaj pa kad ti zatreba par klikova do DM-a pa enable-uj i gotovo,mislim da i wireless wizard radi isto to samo sto je za par klikova brze!
Pozdrav ,)

Vrh Dno