Šta je novo?

Kako isključiti reklame na YouTube

Onaj addon sto sam juce stavio Adblock Plus for YouTube™ nije propustio ni jednu video reklamu na youtube do sada, nema nikakva stelovanja, samo se instalira i gotovo.

Poslednja izmena od urednika:
Samo Adblock plus na FF i nema nikakvih reklama.

Prilozi

• fff.PNG
    fff.PNG
    50.5 KB · Pregleda: 176
  • sss.PNG
    sss.PNG
    20.2 KB · Pregleda: 154
Koristim program Adguard, ne extenziju. Ne propusta to nista.
Sent from my G

uBlock Origin + MagicActions u Operi

A sto se tice extenzije i za blokiranje gorepomenutog imas Adguard i ne prolazi 99,9% reklama
Adguar ekstenzija dakle u FF i uzivaj, i opusti se.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Do sada sam editovao postove, sad slede poeni za politiku.

Samo Adblock plus na FF i nema nikakvih reklama.
Imam i ja taj Warning filter, i Easy list i I don´t care about cookies koji blokira onaj dole baner o prihvacanju cookia, ali prolazi mi kroz to spomenuti gospodin cije se ime ne spominje
plus imam i svoju listu koju sam godinama kreirao za stranice koje ja posecujem redovno

evo nasao sam posebno filter za YouTube koji se ubaci u adblock plus pa ako nekome treba ovde je:
https://youtube.adblockplus.me/

Adguard i uBlock Origin mi se nikako ne svidjaju jer na nekim sajtovima rucno dodam filter i kada uradim reflesh stranice opet se pojavi reklama dok kod adblock plus mi radi odlicno
osim tih reklama na youtube

Poslednja izmena:
Mada ja gledam klipove u Potplayeru.
[emoji106] Nisam znao dok nisi napisao. Posle vidim ima extenzija za sve browsere. Dobra stvar, korisno, napravis listu i tu je sve. Ne samo zbog reklama koje nisam ni imao, nego mnogo preglednije.[emoji106]

Sent from my G

Nazad
Vrh Dno