Šta je novo?

Kako instalirati Windows CE i mape... na navigaciju

cmiro

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2008
Poena
319
Pozz... imam navigaciju NAVIGOO N4320 u koju mi je uleteo virus i sredio sistem...nemogu da udjem u windows jer pri ucitavanju zakuca pise samo NAVIGOO i tako stoji....

pa ako neko zna neka pomogne..

Poslednja izmena:
Ja imam ViaMichelin Navigation X-930 GPS i isti problem imam kao i Vi.Ako nadjete resenje pre mene,molim Vas javite.

Pozz... imam navigaciju NAVIGOO N4320 u koju mi je uleteo virus i sredio sistem...nemogu da udjem u windows jer pri ucitavanju zakuca pise samo NAVIGOO i tako stoji....

pa ako neko zna neka pomogne..

kakav crni virus.firmware update ti je potreban

Da ne pokrecem novu temu ... Imam Xdrive 43 navigaciju i slicne simptome kao cmiro: Sve je radilo koliko toliko ok ali jednom kada sam je upalio na ekranu se pojavi uvodni screen (Windows CE - GPS) i tako stoji. Reset ne pomaze - ni da mrdne. Jel ima neko ideju sta bi moglo da budre? Slabo se razumem u navigacije. Hvala.

Potreban Vam je FLASH kako bi ponovo uspeli da osposobite WIN CE i naravno nema nikakve veze sa virusom jer su to samo price i nebuloze.
Flash mora da bude strikno za taj uredjaj za koji Vam treba.

Da ne pokrecem novu temu ... Imam Xdrive 43 navigaciju i slicne simptome kao cmiro: Sve je radilo koliko toliko ok ali jednom kada sam je upalio na ekranu se pojavi uvodni screen (Windows CE - GPS) i tako stoji. Reset ne pomaze - ni da mrdne. Jel ima neko ideju sta bi moglo da budre? Slabo se razumem u navigacije. Hvala.

Ispravka na moj gornji post: u pitanju je SKY DRIVE A NE XDRIVE kako sam napisao - znao sam da je neki SKY...
@bassteam - pretpostavio sam da ce biti komplikovano i da ce kostati. Odnecu u neki servis. Ako bude preskupo ide u djubre i to je kraj sa chinese low cost navigacijama.

@PeraNS
a zasto bi ga bacao? Moze to da se sredi za pristojne novce sigurno.

^^ Hvala, probacu.

Nazad
Vrh Dno