monstrum
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2003
- Poena
- 665
Moj prijatelj je instalriao winXP, i ne radi mu modem. Modem je neki "intelov", pod win98 je radio bez dodatnih drivera, (win98 mu je sam odredio drivere, i sve je odlicno radilo). Sad je problem sto moj prijatelj nema apsolutno nikakve drivere za modem, a ne zna ni koji je model u pitanju (vadio je modem, nista ne pise, samo smo ustanovili da ima plocicu na kojoj pishe ambient, i naravno intel).
Sada u device manageru ujmesto network adapters ima onaj fazon communication port (sa uzvicnikom), koji se ne da instalirati (tj. pdoesiti da radi). Nemamo nikakve dirvere, pa me zanima kako da skontamo koji je model modema u pitanju, ili kako da ga osposobimo.
PS. Nije ostavlje win98 na disku, tako da ne mozemo iz devedesetosmice provjeriti koji je model.
PPS. izbvinjavam se ako je slicna tema postavljana x puta, ali stvarno nemam vremena da cesljam forum
Sada u device manageru ujmesto network adapters ima onaj fazon communication port (sa uzvicnikom), koji se ne da instalirati (tj. pdoesiti da radi). Nemamo nikakve dirvere, pa me zanima kako da skontamo koji je model modema u pitanju, ili kako da ga osposobimo.
PS. Nije ostavlje win98 na disku, tako da ne mozemo iz devedesetosmice provjeriti koji je model.
PPS. izbvinjavam se ako je slicna tema postavljana x puta, ali stvarno nemam vremena da cesljam forum