Šta je novo?

Kako instaliati Norton Ghost?

shark

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2005
Poena
309
Program ima ekstenziju .iso. Kako da ga instaliram u računar ???
Kada kliknem na ikonicu daje mi izbor programa. šta nemam u računaru a trebalo bi da imam?
Hvala!

Poslednja izmena:
Npr. sa programima Power ISO, Magic ISO, Nero ImageDrive
Otvoriš fajl sa nekim od ovih programa i dalje ćeš se već snaći

Instaliraj deamon tools i ubaci ga kao image , i pojavice ti se pored tvog cd roma kao da imas jos jedan i tamo ce ti biti smesten image, i dalje ces se snaci. ;)

Pozdrav!

Instaliraj deamon tools i ubaci ga kao image , i pojavice ti se pored tvog cd roma kao da imas jos jedan i tamo ce ti biti smesten image, i dalje ces se snaci. ;)

Pozdrav!

nisam bas neki strucnjak. ok on je sada na tom imaginarnom cd-u ali kako da ga pokrenem, kako da napravim ghost cd, ili da ga smjestim negdje na hardu

extract-ovao sa iso file uz pomoc POverISO i sta dalje???

Ako ti je .iso fle i imas nero samo dvoklik na taj file i narezi na cd ako neces opciju sa deamon tools ili alkoholom 120%

Čekaj, jel ti hoćeš da instaliraš Norton na računar ili hoćeš da napraviš ghost?
Ovo što sam ti napisao je sa čim da instaliraš Norton a pravljenje ghosta je
sasvim druga stvar. Prvo mountuješ ISO fajl u neki program i instaliraš Norton.
Tek nakon toga praviš ghost sistema

Ovaj nas je sve zbunetio ;)

Ja koliko sam ga shvatio ima .iso fajl programa Norton GHost.
Najbolje resenje je instaliran Alcohol 120% i klikni desno dugme na taj iso i kazi mu MOUNT IMAGE.
Posle par sekundi MOUNT-ovanja startovace ti se program, samo mi nije jasno sta ce ti Norton Ghost u windowsu kad on radi iskljucivo iz dosa...
Ali sad nema veze radi ti sta hoces....

:)

Poslednja izmena:
Najjednostavnije: nekim Burning software-om narezi ISO image na CD. Najverovatnije ces koristiti Nero->BurnImage. Posle kako se koristi taj Norton ces vec provaliti, ali verovatno je butabilan...

Vrh Dno