Šta je novo?

Kako i zasto amer kupuje graficku:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Morao samo ovo da postujem evo izjave jednog od njih i sve ce vam biti jasno. Dakle zasto je kupio gf4mx a ne gf3(sto je greska po meni), citiram:"I don't know.... I like it because it has a 4 instead of a 3, and 4 is a bigger number, so it MUST be better"

no comment:D

A ja bas trazio dobar razlog da kupim GF4 :)))
Mada ipak misim da je to neka fora za glupe Amere kao i ono da je pravljeno posebno izdanje igre Tomb Raider za Ameriku...

Broz je napisao(la):
Morao samo ovo da postujem evo izjave jednog od njih i sve ce vam biti jasno. Dakle zasto je kupio gf4mx a ne gf3(sto je greska po meni), citiram:"I don't know.... I like it because it has a 4 instead of a 3, and 4 is a bigger number, so it MUST be better"

Ista fora ko sa pentium 4.

Broz je napisao(la):

Zato ce GF4 paleta od 6 modela i da zameni SVE od GF2, GF3 do GF4. Prodavat ce se samo GF4 za nekoliko meseci.

P.S. Neka medo, ja cu.

A koji će razlog da smisle naši ljudi..."Zašto sam kupio GF4? Pa možda zato što za GF3 trebam da radim kao konj tri , a za GF4 cela četiri meseca. Zato mora da je bolja" :)

Amon_Ra je napisao(la):
A ja bas trazio dobar razlog da kupim GF4 :)))
Mada ipak misim da je to neka fora za glupe Amere kao i ono da je pravljeno posebno izdanje igre Tomb Raider za Ameriku...

Nije fora. To je sa nekog foruma pa pod consumer comment u vezi gf4... Ma ne treba nista da nas cudi:) Posle ce da kazu kupio sam gf4 da uklopim broj sa p4 ili obrnuto :D

E zato sam ja uzeo GF2 TI, lepsa mi je 2 od 3 :) Ja sam GF2 uzeo za nardenih 6-9 meseci, pa cu je onda menjam ili za GF4 TI4200(ako se pojavi) ili za nesto iz ATIja, a mozda i Matrox ako napravi nesto brzu kartu od GF2 TI.

Broz je napisao(la):

nista cudno... za amere...
to ti je kad si pun ko brod i bolite uvo, moze ti se da potrosis preterane pare na sta god hoces...
to je ono "neznam sta ce mi, neznam sta radi, ali jako lepo zvuci GF4"
a ne ko mi baksuzi koji uvek krpimo nesto...

i ja dodajem no comment... :D

delimir je napisao(la):
A koji će razlog da smisle naši ljudi..."Zašto sam kupio GF4? Pa možda zato što za GF3 trebam da radim kao konj tri , a za GF4 cela četiri meseca. Zato mora da je bolja" :)

Ma, da. Te fore sa chetvorkama u ovoj godini su smesljive. Ko josh kupuje te reklamne prevare : GF4 MX, GF4 Ti, P4,...... ;)

Re: Re: Kako i zasto amer kupuje graficku:)

Marsovac je napisao(la):
nista cudno... za amere...
to ti je kad si pun ko brod i bolite uvo, moze ti se da potrosis preterane pare na sta god hoces...
to je ono "neznam sta ce mi, neznam sta radi, ali jako lepo zvuci GF4"
a ne ko mi baksuzi koji uvek krpimo nesto...

i ja dodajem no comment... :D

Pre svega Ameri su glupi koliko i mi. Odgovorno ovo tvrdim. Ziveo sam u zabludi dok me nisu poslali na regrutaciju a onda sam video kako stoji moje godiste sa inteligencijom (isao sam u Gimnaziju i druzio se sa likovima iz kraja i mislio da je to prosek, ali sam se grdno prevario). Kao drugo, nisu Ameri puni kao brod i ne boli ih uvo. Mnogo gledate ove americke serije tipa VIP. Kao trece i kod nas postoje ljudi koji kad kupuju kompjutere kazu: A 'el pentium cetvorka? Isto ce to reci i pri kupovini kartice i naravno kupiti cetvorku.

Re: Re: Re: Kako i zasto amer kupuje graficku:)

Laza je napisao(la):
Pre svega Ameri su glupi koliko i mi. Odgovorno ovo tvrdim. Ziveo sam u zabludi dok me nisu poslali na regrutaciju a onda sam video kako stoji moje godiste sa inteligencijom (isao sam u Gimnaziju i druzio se sa likovima iz kraja i mislio da je to prosek, ali sam se grdno prevario). Kao drugo, nisu Ameri puni kao brod i ne boli ih uvo. Mnogo gledate ove americke serije tipa VIP. Kao trece i kod nas postoje ljudi koji kad kupuju kompjutere kazu: A 'el pentium cetvorka? Isto ce to reci i pri kupovini kartice i naravno kupiti cetvorku.

Bravo. Ako ne i da smo gori, zato shto smo se vremenom isfrustrirali i iskomplexirali. Pa pogledajte prichu mobilnih aparata pa ce vam sve biti jasno.

Re: Re: Re: Re: Kako i zasto amer kupuje graficku:)

gladiac je napisao(la):
Bravo. Ako ne i da smo gori, zato shto smo se vremenom isfrustrirali i iskomplexirali. Pa pogledajte prichu mobilnih aparata pa ce vam sve biti jasno.

Sa ovim se u potpunosti slazem, pogledajte samo ljude koji su na 064, a menjaju svoj 3310, za 3330 da bi imali "internet"

Mislim da se slicne stvari sa GF4 kod nas nisu desile iz prostog razloga sto kartice jos nisu stigle ovde. A kada stignu ce biti ono "vidi ovaj 4 jeftiniji od ovog 3, a sigurno je bolji. A i komsija ima ovaj 3 pa cu moci da mu natrljam na nos kako imam bolji"

Re: Re: Re: Re: Re: Kako i zasto amer kupuje graficku:)

zwerko je napisao(la):
Sa ovim se u potpunosti slazem, pogledajte samo ljude koji su na 064, a menjaju svoj 3310, za 3330 da bi imali "internet"

Mislim da se slicne stvari sa GF4 kod nas nisu desile iz prostog razloga sto kartice jos nisu stigle ovde. A kada stignu ce biti ono "vidi ovaj 4 jeftiniji od ovog 3, a sigurno je bolji. A i komsija ima ovaj 3 pa cu moci da mu natrljam na nos kako imam bolji"
Benchevci traze iglu u plastu sena, sva ta extra podesavanja, memorija, clock, ovo pa ono a na kraju se uplasis sta da uzmes... nije dobro ni previse znati

Nazad
Vrh Dno