Šta je novo?

kako i cime podeliti file na dva dela?

JERA84

Slavan
Učlanjen(a)
04.03.2005
Poena
301
koji program da koristim da podelim file od 1,2 GB na dva od po 600 MB, pa da ih onda posebno narezem i na drugom kompjuteru snimim i ponovo spojim u jedan, napominjem da je u pitanju video file mada ne znam da li to ima veze, po mogucstvu ostavite i link sa koga moze da se skine program, i jos ako je besplatan i ne mnogo veliki i komplikovan, bio bih prezadovoljan

Totalcmd
Manage>SplitFile
EDIT: Da znash da mozesh sam da upishesh velichinu koja ti treba ( npr. 350 Mb )

Poslednja izmena:
trebalo bi da moze split da se uradi i sa winrar-om...

Ma TotalCommander "svi" imaju na kompovima i radi posao odlichno. Nema potrebe dalje juriti. Ili mozda greshim?

ne gresis...ne vidim svrhu kompa bez TC,izuzev igraonica i net-kafea

Mislim da dosta ljudi, narocito pocetnika, nema Total Commander. Ja licno ga imam (u raznim verzijama) jos od 2000. godine :)

WinSplit - deli fajlove na zeljeni broj ili velicinu delova

Pozdrav

P.S. Verovatno sam jedan od retkih, ali nemam TC ni na jednom mom racunaru. Poslednji put sam takav neki alat (doduse original - Norton Commander) koristio u doba DOS-a i Win 3.11 - pre '95 kada sam presao na Win95.

Poslednja izmena:
Genghis Khan je napisao(la):
Ma TotalCommander "svi" imaju na kompovima i radi posao odlichno
naravno da nemaju svi :)

ja sam ga imao par godina, ali ga nemam poslednjih nekoliko meseci, jer ga ni do sada nisam koristio...

@ JERA84: besplatan program koji to radi je npr. xplorer2

Poslednja izmena:
besplatan program koji samo to radi, i to radi odlicno, i jos staje na 30-ak Kb, zove se FileChopper32.
A sto se Total Commandera tice, i ja sam ga probao, ali ima daleko funkcionalnijih file managera. Tako da ga nemaju svi :)

Pa i ja drzim TC cisto iz navike i za slucaj da zatreba, a kao file manager koristim PowerDesk 6 Pro :)

Genghis Khan je napisao(la):
Ma TotalCommander "svi" imaju na kompovima i radi posao odlichno. Nema potrebe dalje juriti. Ili mozda greshim?
Grešiš :) . Ne znam ni sam koliko puta sam hteo da se naviknem na TC, ali ne polazi mi za rukom. Sada sam sa Xplorera2 prešao na Directory Opus i mislim da ću ga prisvojiti :) . A može i da podeli fajl što je i tema ove prepiske.

Nazad
Vrh Dno