Šta je novo?

Kako GPU-z da se pokrene minimiziran sa windows-om

Staronsky

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2005
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
S20 5g
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kako da namestim da mi se GPU-z pokrene minimizovan sa windows-om? Znam za ono da se ide na desni klik na ikonicu pa Properties, pa da se u Run u padajućem meniju odabere "start minimized", ali u tom slučaju se GPU-z pokrene i ostane minimizovan u taskbaru, što opet znači da nije pravo rešenje, jer ga ja želim samo u Start Up. Ima li neko ideju kako ovo da namestim. Pozdrav!

Pa želim da se pojavi samo u Start Up /kod sata u donjem desnom uglu/, pri podizanju windowsa, a ne i u Taskbaru kao minimizovan.

Ne moze to sto ti hoces - nema takav kod u samom programu. Alternativno resenje moze da ti bude da skines neki od programa preko kojih bi to mogao da uradis.

Možeš li mi reći koji su to programi? Ako bi moglo free da budu.

Za šta tebi konkretno treba? Provere temperature grafičke ili?

Da, za praćenje temperature grafičke.

U tom slucaju mislim da ti je mnogo elegantnije resenje da koristis MSI Afterburner.

Evo pogledaj kako je kod mene (35 - fan speed, 48 - GPU temp.) A mozes da ubacis i npr. GPU usage, temp. neceg drugog na karti idt.

Da li grafička kartica mora da bude brend MSI ako želim da koristim MSI Afterburner ili će ovaj program raditi sa bilo kojom grafičkom? Ja posedujem XFX. I da li ovaj MSI After. ima praćenje istorije temperature kao GPUz?

Evo na šta mislim

temp.jpg

Ok. Probaću. Hvala puno :happy:

@OCz
Koliko je zauzeće memorije ovim procesom?

Stavrno je dobar. Evo koliko zauzima GPU-z

Prilozi

• ScreenHunter_1.jpg
    ScreenHunter_1.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 31
@OCz
@Staronsky

Hvala za info, MSI Afterburner a GPU-z baš i nije da nije ješan za proces koji pokazuje samo temperaturu grafike.

@milika
Jelmisliš na ono da je za jedan program zaduženo više procesa pa kad se saberu da dobiješ veći rezultat

Vrh Dno