Šta je novo?

kako gledati VIDEO signal sa DVR-a na VGA monitoru Samsung Syncmaster 721N???

ividicki

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2008
Poena
309
Elem, imam neki 'stariji' DVR uredjaj koji koristim za video nadzor, imam 4 kamere vezane za njega, sa njega mi standardno ide chinch (video izlaz) na TV (video ulaz) i to naravno sljaka odlicno kada na TVu prebacim na AV...

Medjutim...

Imam jedan LCD monitor viska, to je Samsung SyncMaster 721N, koji ima standardni VGA konektor sa 15 pinova i naravno nema vise ni jedan drugi konektor sem onoga za napajanje...

E sad... ;)

Zanima me, kako bih mogao (kojim uredjajem, bla, bla, itd, itd) da povezem svoj 'stariji' DVR (koji ima samo chinch za video signal) na ovaj Samsung LCD i da na taj nacin mogu da obezbedim svoj video nadzor da bude potpuno nezavistan od TVa, a da pritom ne nabavljam nov monitor.

Ako pametno/pristupacno resenje ne postoji, mozda neko hoce da menja monitor koji ima tu funkciju za moj monitor, koji je u odlicnom stanju, malo koriscen, naravno uz moju doplatu!

hvala puno, pozdrav!

Ivan Vidicki
[email protected]

Mozda si moze pomoci tv tjunerom,onim sto se kaci izmedju kompa i monitora.Imao sam skoro jedan u rukama,i cini mi se da ima i kompozitni i s ulaz.
Posted via Mobile Device

Nazad
Vrh Dno