Šta je novo?

Kako flesovati Sky Vision???

stereo

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
630
Posto niko ne odgovara u stikiju ajde da postujem regularno pitanjce...

Jel moze neko da objasni nadogradnju firmware-a na Sky Vision i da li to funkcionise i sa ovim novim modelom IP-966 ili su to firware-i za onaj stariji model.

Da li samo na jedan prazan disk da narezem onaj fajl ****.rom i posle ga samo ubacim u SV player ili tu treba jos nesto da se rad (da se pritisne play, setup ili tako nesto itd.)?

Nebih bas da moram da ga nosam do servisa i nazad.

Niko ne odgovara zato sto je bilo vec reci o tome, lupi search. Samo da znas da ces izgubiti garanciju ako mu sam uradis update. Kod njih se placa cini mi se 200din, bolje ces proci od mene koji sam platio 1000din za update za xwave pa me opet zayebava...

A "novi" firmware ti donosi samo screen saver "KBC ONLINE" i nista drugo lupi search bice ti sve jasno

pa ovo je odlicno ljudi mnogo mi je pomoglo

daj jos neko da se javi i da kaze

probaj search

pa da potrosim jos jedno sat dva kopajuci po forumu dok nenadjem to sto mi treba

P.S. Ako vec neznate odgovor nemojte ni da postujete (stvarno ima likova koji bi samo hteli da im tamo kod postova pise sto veci broj), uostalom za to vreme dok ste pricali kako treba da koristim search mogli ste i da pametnije iskoristite svoje vreme pa da napisete kako se flesuje, verujem da nije neki komplikovan proces i da netreba puno da se pise.

Vidim da ovde nista nemoze da se uradi na lak nacin vec po onoj nasoj staroj dobroj - a sto na laksi kad moze i na tezi nacin -

Cekaj sefe, polako...Verovatno postoje likovi koji na tvoj navedeni nacin nabijaju sto veci broj postova ali ovde to nije slucaj. O flesovanju Sky visiona je bilo puno reci pre par meseci i to je bila bas aktuelna tema a sto je tebe mrzelo da potrazis...Ipak je lakse postaviti novu temu (i dodati plus jedan na broj postova, zar ne?). Bili smo samo dobronamerni, nema ljutnje, ok? Otprilike se secam kako se flesovao Sky ali zasto da odvalim neku glupost i zeznem ti uredjaj, bolje procitaj od ljudi koji su to radili ranije. Znam sigurno da ga ne smes gasiti ni cackati dok se flesuje i ima neka caka sa rezanjem iz nera.
Toliko...
Prole

ma znam ja to sve,

citao sam na forumu,

ali to se sve odnosilo na onaj stariji model. O ovom novom nema nista pa ne znam da li je isti postupak i da li moze da se koriste isti fajlovi za flesovanje za onaj stari model,

zato sam i postavio pitanje jer nebih nesto da zeznem...

@Prole: Naravno da nema ljutis, nemogu se ja naljutiti tako brzo pogotovu na benchu :)

Ja sam čuo, nemam podatke, da novi SkyVision ne može nikako da se flešuje, jer chipset to ne podržava. Dakle, to je što je.

Ako nisam u pravu možda neko ima preciznije informacije.

stereo, vidim da si iz centra i mislim da ti je najsigurnije resenje da se iscimas do njih (osim ako nisi uredjaj kupio u Pancevu ili Obrenovcu), odreknes se jedne pljeske i piva (sto je oko 200din) i resis problem. Da neko zna, sigurno bi ti do sad odgovorio. Mozda evenutalno da pokusas na ES, mada ako likovi ovde ne znaju...

Ja sam shvatio da je pitanje bilo za stari, a uzgred da li to podrzava i novi model (tako si i forumulisao pitanje).
Ja sam ponosni (gledam kad da ga bacim) vlasnik starijeg modela, i imam na kompu filove za flash, a flash je prost kao i za bilo koji drugi uredjaj. Iskljucis na dugme, ukljucis, ubacis CD (sa .rom datotekom), ne diras dok ne obavi, on se ugasi i tada ga ugasis na dugme i to je to. Toliko se secam iz manuala ali nisam stavio novi jer sam saznao da se tako gubi garancija a za taj kvalitet ti je potrebna.
Sto se tice searcha na reci sky vision - se treci odozgo pojavljuje sticky koji sve govori, neracunajuci ovaj topic drugi. Pa ako te mrzi da iscitas DVA posta onda mozda ne bi ni trebao da flesujes plejer.

POZ

Nazad
Vrh Dno