Šta je novo?

Kako flesovati dvd

Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
609
postoji li nekakvo upuctvo kako se flesuje dvd da bi se na njemu mogli gledeati svi filmovi iz bilo kog regiona> imam pionirov dvd 106s koji je regio 2 tj evropa. nasao sam programcic za flesovanja ali ne znam kako i gde da na startujem kada ga startujem pojavi se dos prozor i bilo koja tipka na tastaturi ga gasi a posto ima jos jedan fajl mislim da treba da se startuje negde posebno ili na nekakav poseban nacin :confused: :eye: :rtfm:

Da se ne bi zezao sa flešovanjem, isprobaj program DVDIdle Pro. Pored uklanjanja svih regionskih zaštita nudi i mogućnost keširanja filma, tako da dvd uređaj radi samo 15 minuta tokom reprodukcije filma. Odlična stvar i isprobano. Nije bitno da li je uređaj region free ili ne niti kakav firmware ima.

Napravis boot disketu, streses te fajlove na istu (.exe ili .bat i .bin) i to odradis iz dos-a.
Savet: svi flash programi za DVD imaju opciju izbora: 1. primary master, 2. primary slave, 3. secondary master, 4. secondary slave, tj. treba da izaberes IDE granu na kojoj ti je uredjaj. Da bi izbegao bilo kakve greske, otkaci sve uredjaje (HDD i CD) sa ostalih grana, ostavi DVD na secondary slave, pa nakon flashovanja povezi ponovo kako ti odgovara.

sve bi bilo uredu da taj programcic ne kosta 50$ usustini vise bi voleo nekakav fraj programcic :mrgreen:

Poseti:

http://kickme.to/dvd105s
I imas SVE sto ti treba

Nazad
Vrh Dno