Šta je novo?

Kako dva ISO-a na jedan CD?

Matthias

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2001
Poena
649
Kako da stavim dva image fajla od 300Mb na jedan CD?
Jel je to moguce? Jel mogu bar nekako da otvorim te img., ISO.. nrg., fajlove pa da vidim sta je u njima?

ISO otvara i WinRAR, a ostale DaemonTools, ISOBuster, CDMage (najveci broj podrzanih formata)...
Mozes da probas da sve te fajlove spojis u jedan image, ali u zavisnosti od toga sta je konkretno u pitanju moze da se desi da ti ti image-i posle ne rade ;)...

A da, za ISO znam ali kako da otvorim img fajl? Znaci ovi programi to odradjuju?

Daemon Tools sigurno to radi...
Sto rece Crni, sta ako posle ne rade?

Pretpostavljam da su u pitanju neki "problematicni" image-i :)
Mount-uj image sa DameonTools-om, pa ga iskopiraj na HDD i isto touradi sa drugim image-om, pa ih zajedno narezi na RW i vidi da li rade oba ;)
Druga varijanta je da exportujes samo jedan, pa da fajlove iz njega importujes u drugi image, ali ce se time delimicno promeniti struktura drugog image-a :(
Treca varijanta je da pokusas da rezes oba ima image-a na CD kao dve sesije, ali ce tu nastati problemi...
Pokusaj prvu varijantu, pa ako ne upali bolje digni ruke jer se svodi na mnogo zezanja (verovatno neuspesnog) zarad ustede jednog CD-a, a u tom slucaju verovatno ni druge 2 varijante nece dati rezultate...

Hvala lepo na odgovoru, bas me je ovo interesovalo. Pokusacu sve varijante pa ako nikako ne ide evo mene opet tu. :)

Vrh Dno