Šta je novo?

Kako dodati 1440x900 rezoluciju u 2232BW monitor driver?

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Zanima me kako mogu da dodjem do drivera za Samsunga 2232BW kod kog pored standardnih rezolucija imam i 1440x900? Pokusavao sam preko RivaTunera i PowerStripa ali mi bas ne ide.

Ako nevidis neku od 16:10 rezolucija može da bude do drajvera za video karticu.
Probaj neku drugu verziju.
Ovo se desilo meni na 169.25 drajveru gde nisam imao 1280x800.Na starijem i ovom sad novijem drajveru imam tu rezoluciju.

Ako nemaš drajver za monitor to nije dobro.Idi na sajt proizvođača i skini drajver za tvoj model.

Poslednja izmena:
Pa kako ne može uz pomoć PowerStrip-a kada može!

Ja sam imao takvu situaciju sa svojim monitorom kada drajveri za ATI nisu imali tu rezoluciju pa sam lepo dodao tu rezoluciju uz pomoć PowerStrip-a i radilo je!
Govorimo o analognom a ne o DVI priključku!

Ja koristim fixed aspect ratio scaling i uspeo sam da postavim 1400x1050 rezoluciju u nvidia drajveru (4:3 rezolucija gde je svaki pixel 1 na 1 sa stvarnim pixelom). Ovo koristim za igrice koje ne podrzavaju wide kako treba, npr warcraft 3.

Medjutim, nikako nisam uspeo da dodam 1440x900, mada mi i nije preko potrebna, ali sam skoro sve opcije izvrteo za custom rezolucije i nece, jedino hoce da je ubaci ali sa crnim okvirima sa sve 4 strane... Jedino ako me kolje fixed aspect ratio, ali ne bi trebalo da ima veze.

Ja koristim fixed aspect ratio scaling i uspeo sam da postavim 1400x1050 rezoluciju u nvidia drajveru (4:3 rezolucija gde je svaki pixel 1 na 1 sa stvarnim pixelom). Ovo koristim za igrice koje ne podrzavaju wide kako treba, npr warcraft 3.

Ček ček, tebi w3 bolje izgleda na 1400x1050 sa sve crnim štraftama, nego na 1680x1050?!

Diskutovali smo vec o tome i jednostavno ne mogu da varim iskrivljen aspect ratio ni u jednoj igri ili filmu, a kamoli u war3/doti koju igram 5 godina u normalnom aspect ratiu i sad treba da predjem na spljostenu sliku, probao sam i jednostavno mozak ne moze da procesira to kako treba :d

A i na 22" je vec sve dovoljno veliko da 2 crne strafte nisu toliki problem.

izvinite na offtopicu:LJUDI, kakav je ovaj monitor, ozbiljno planiram da ga kupim, nebitan mi je dizajn, bitno mi je da li moze da se radi po recimo 3-4h dnevno na ovom monitoru(citaju knjige iz pdf npr.) ???
Pozz

izvinite na offtopicu:LJUDI, kakav je ovaj monitor, ozbiljno planiram da ga kupim, nebitan mi je dizajn, bitno mi je da li moze da se radi po recimo 3-4h dnevno na ovom monitoru(citaju knjige iz pdf npr.) ???
Pozz

Pa meni je u zimskom periodu i po 10 sati radio i nisam video tackice :D

Nazad
Vrh Dno