Šta je novo?

kako doci do mp3 preko neta

pseto

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
609
Sada kad vise nema audiogalaxya da li postoji neki slican nacin
da se dodje do mp3 muzike
pozdrav

Ma ima mali milion tih p2p programa, kaza, morpheus(isti ko kaza samo drugi rezultati:)), winmx, lime wire, bear share, gnutella, gnotella, krutella(ovo nema, kiddin` :))

pozdrav

Kladim se da kaza visi u RC-u ETF-a i da mu treba neki program slichan Audiogalaxy-u na kome mozesh da namestish kako valja one carape,
a ne npr. kao u WinMX-u kod kojeg nema shanse podesiti proxy sa carapama

Ja guram WinMX preko akademske upravo preko petljanja sa čarapanskim proxy-jima. I ne, neću da kažem kako, zna se za šta služi akademska... :)

Pa pokusavah ja u RC-u ETF-a al' ne ide... rcub ne radi sigurno po tom pitanju a ovi ostali samo je jedan radio koji je radio i za audiogalaxy

Cini se da je WinMX dobar, mada sam mnogo puta do sada bio iskuliran za pesme :)

Kazaa je odlican.Do sad sam nasao sve pesme koje sam trazio.

Gde da skinem Kazaa?

Koji program ima community kao sto je AG imao!?
KaZaa je OK,WinMX takodje, Morpheus pravi probleme..nece da se konektuje.

Boris je napisao(la):
Dosta top lista sa novijim pesmama naci ces na www.mp3shits.com

NOTE: You must accept the security warning to download. If not, read here.

Moras da dozvolis da se instalira neka *******cija, verovatno neki spyware. Winmx je dobar.

Ne znam, meni je AG radio odlican posao......Posto sam ga koristio iz internet cafea....Instaliram ga, stavim u reg. pod Run, napravim veliku listu......i sutra kad dodjem rezem mp3 CD....:). Prosto odlicno.....
Ali posto ga vise nema, probao sam neke od "tih", i prosto mi ni jedan ne zavrsava posao.....obicno je problem u tome sto posle restarta ne nastavljaju skidanje....
Neko neku ideju???:)

Idi na Nostalgiju,imas dosta pesama

da,da...radi na gnutella principu...hahaha
to je tupav sajt sa narodnjacima(samo nasha muzika...nishta strano)

Ma KaZaA je zakon!!! Ja sam posle AudioGalaxya presao na KaZaA-u i odusevio sam se...
Istina, nije bas za download kao AG ali je (barem) 2x bogatija!!! (Napominjem da NISHTA domace ne skidam:)

Nazad
Vrh Dno