Šta je novo?

Kako do originala???

Slazem se ko ima dobar net i te kako ima razloga da kupi original MP igru... "problem" je sto se mnogi prze na kutije i uputstva kao razlog za kupovinu... sto ovde nije slucaj :).

Milose, cisto da znas da odajes pocast proizvodjacima koji vise ne postoje (F1, F2) :d Ako hoces da im odas pocast kupi Temple Of Elemental Evil Troika games-a :D

Ma pocecu na kraju sam da pravim igrice.

Pazi, obavezno prvo napravi endzin jer je to najbitniji deo jedne moderne igre.

Amo svi mi vi kazete da ima, a niko da kaze ej, evo ti broj telefona te i te prodavnice oni salju pouzecem, ili da kaze evo ja cu da ga kupim i saljem ti pouzecem. Ajde be ljudi neka mi neko pomogne.

Covece vec rekoh da sam od njih narucivao. Spisak i podaci o lageru na sajtu im nisu u potpunosti tacni.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Covece, www.extreme.co.yu, tamo su kompletni cenovnici sa svim igrama, mail, telefoni i adrese prodajnih mesta.

Za svaki slucaj sam ponovo pozvao sve njihove maloprodaje i veleprodaju i svuda dobio isti odgovor, a to je da su ove naslove ranije imali ali da su prodati.

ne ne prezivam se tako kao shto si pretpostavio :)

ilke ww2 mod je rulao ... ali samo na kratko :) posle smor...

i ja sam za to da kupim original igre kojih sam fan.. drugi deo fallouta josh uvek nisam nashao :(

G!!! je napisao(la):
i ja sam za to da kupim original igre kojih sam fan.. drugi deo fallouta josh uvek nisam nashao :(

Upravo tako jer ne vredi kupiti svaku igru. A ako nadjes negde Fallout 2, pisi

Na onoj adresi ima dosta dobrih ponuda, ali ja do sada nikada nisam kupovao na ovaj nacin. Naime za vecinu stvari pise da se salju Worlvide (nadam se da se i mi tu ubrajamo) i da je omiljeni vid placanje paypal, e sad mene zanima kako preko njega da ja nesto nekome platim? I kako uopste da licitirm na ebuy?

Nazalost PayPal ne prima registracije iz nase zemlje.

Vrh Dno