Šta je novo?

Kako do jako kvaitetnog polovnog CRT monitora?

IGGSy

Čuven
Učlanjen(a)
23.11.2002
Poena
619
Svojevremeno sam u Bozicu kupio CPD-G520 (2001-47, naravno radi se o 21 trinitron sonyju starom 4 godine. Radio je dobrih godinu ipo i onda je slika postala zelenkasta. Tj crna vuce na zelenu, srednjesiva takodje, a visoki osvetljaj je relativno dobar.

Bavim se profesonalnom pripremom za stampu tako da mi je kvalitet slike i prikaz boja na prvom mestu. Obrada slika je najbitnija u opisu mog posla. Jeste da sliku mogu da odredim procentazom zastupljenjosti pixela u CMYK-u ali ipak slika je slika.

Kako da nabavim polovan trinitron ili dajmontron monitor =~>22', pozeljno sa kalibratorom. Jeste da su cene novih CRT-a tog tipa ... da ne lupam cifru (predpostavljam extra velike), da li neko ima ideju kako i gde naci isti tog tipa u SCG?

Naravno josh jedna stvar koju predpostavljam je da vlasnici istog ukoliko znaju sta imaju ne zele da ga se odreknu ali ipak ....

Pored svega, ima li "vlasnika" n forumu ?!
Poz.

G 500. Hteo da ga prodam u jednom momentu... Odustao. Ne mozemo se razdvojiti.

Ja vlasnik 22-ojke NEC FP1350. Isti problem - prirastao za srce :d

Probaj da vidis da li imaju ovde:
GAT Group
011 606 233
011 606 297

zadovoljni vlasnik iiyama VM pro 510 razmisljao sam o tftu al nije to to mozda kad kako radi ovi novi sa 4ms mozda razmislim o zameni

Postoje par prodavnica u gradu. Jedan je pored ekonomskog fakulteta (Picin park) a drugi koji sam bio je kod Ruzveltove ulice izmedju nadvoznjaka i groblja. Na drugu prodavnicu ortak kupio za 200e Sony 22" trinitron, lepo ocuvan model 2003 god sa 6 mes garancija (to vazi za sve ekrane). Imaju vise modela i u raznim cenama.
Dobro bi bilo ako hoce neko da kupi polovan ekran da ga prvo testira tamo pomocu NEC monitor test ili CheckScreen.
:wave:

AVI Computers u Smiljanicevoj.
Imaju raznorazne modele (Mitsubishi, Sony...) i daju garanciju od 6 meseci.

Nazad
Vrh Dno