Šta je novo?

Kako do brzog interneta

• Začetnik teme Začetnik teme ggoran
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ggoran

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
301
Postoji li neki nacin da se povezem na internet ,sem dial up nacina na Karaburmi.Wireless me nijedan ne pokriva,centrala je stara za ADSL(Telekom nas ni ne razmatra),a satelitski je skup zbog pratece opreme(antena...)Zivim iznad zadnje stanice 16,23.
Unapred hvala.

Proveri malo bolje za wireless, mozda i ima nesto? Kablovski? Ako nema nicega, satelitski ti je JEDINO resenje za brzi net, za sad. Antena ti je 25e, kartica 70e, lnb 20e, nije skupo. Uzmi Skydsl i uzivaj.

Sve u svemu - satelitski net (samo oprema) ti je nekih 150 eura - manje-vise + bar 20 eura mesecna pretplata + telefonski racun za upload + zauzet telefon.
Mora da ima neki wireless, pa makar i sa jachom antenom ili cak i sa pojachivachima.
Razmisli pre nego sto uzmes koje su prednosti i mane 😉

A kakav je slucaj sa kablosvkim, jel imas, koji operater?

Imam kablovsku TV,glupi IKOM ,a oni nemaju kabl.intermet !Ma,slepci.A ne zivim u svom stanu(citaj,podstanar) pa ne mogu da promenim operatera.Nemoj samo neko da mi predlaze da promenim stan.

Drugar je bio na ikomu, a u zgradi ima SBB pa je lepo odjavio jedno i prijavio drugo.
Inace za dobru wireless ne pomisljaj bez 150e, pa onda mozes da je selis zajedno sa sobom. Ili dogovori sa komsijama da neko uzme adsl, uzmete kod beotela ruter i vas 2-4 podelite racun i milina.

Proveri za sbb wireless, trebalo bi da te pokriva na Karaburmi. Mada ih ja ne bi nikome preporucio, jer su slepci nevidjeni, pogotovo njihova wireless sekcija. Imas i kbcnet.co.yu ali to su neki lokalni prevaranti :d

Nazad
Vrh Dno