Šta je novo?

Kako do brže konekcije?

Džufa

Slavan
Učlanjen(a)
11.08.2004
Poena
304
Trenutno koristim ISDN, sa 128kbps. Zanima me kako i po kojoj ceni mogu do veće brzine? Kablovski net još nije stigao do Voždovca.

Ako kablovska jos nije stigla onda samo Wireless je ostalo kao mogucnost evo ja sada surfujem 256kb/s bas preko wireless-a. Prevrni sve sajtove provajdera i ovde forum interet i samo ce ti se kazti :)

ja na poslu imam kablovski 128kbps a kuci ISDN i ne osecam razliku pri surfu ali pri downloadu mi je brzi ISDN...

Poslednja izmena:
Kakva je situacija sa brace jerkovic,ako ima nekog ko je iz tog dela da mi kaze kakve su mogucnosti za pristup internetu od tamo (wireless, kablovski), ubrzo se selim tamo
Pozdrav

Kablovski još nije uveden, a kada će niko ne zna. Za wireless bi i ja voleo da znam, koliko košta i kako funkcioniše.

Džufa je napisao(la):
Trenutno koristim ISDN, sa 128kbps. Zanima me kako i po kojoj ceni mogu do veće brzine?

Preko kog provajdera ideš? Jedino YUBC ima uključenu kompresiju za ISDN, koja se itekako oseti. Trenutno sam bez naloga na YUBC, pa mi surf preko Sezama, Euneta i B92 deluje kao da sam se vratio na 33.6 modem :(

Ma preko EUnet-a. A ta kompresija? O čemu se tu radi? Kako to funkcioniše?

Heinz je napisao(la):
Preko kog provajdera ideš? Jedino YUBC ima uključenu kompresiju za ISDN, koja se itekako oseti. Trenutno sam bez naloga na YUBC, pa mi surf preko Sezama, Euneta i B92 deluje kao da sam se vratio na 33.6 modem :(

Nama je prilikom vozenja nase online lige,pomogla mnogo YUBC kompresija da imamo vise vozaca u trci,ali prilikom surfa nemo mnogo kompresovanja

Nazad
Vrh Dno